Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alexandru Arsinel a facut transplant la Cluj-Napoca: Acum am trei rinichi, ma simt binisor

Adevărul Adevărul,
Alexandru Arsinel a facut transplant la Cluj-Napoca: Acum am trei rinichi, ma simt binisor

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, a suferit, joi, un transplant de rinichi, la un spital din Cluj-Napoca. Actorul se simte bine dupa operatia complicata la care a fost supus si va parasi spitalul peste doua saptamani. continuă pe Adevărul

Alexandru Arsinel a facut transplant de rinichi la Cluj-Napoca

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, a suferit, joi, un transplant de rinichi, la un spital din Cluj-Napoca, informeaza un comunicat al institutiei de spectacole pe care acesta o conduce.

Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant de rinichi

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, a suferit, joi, un transplant de rinichi, la un spital din Cluj-Napoca, informeaza un comunicat al institutiei de spectacole pe care acesta o conduce.

Actorul Alexandru Arsinel a fost operat.

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase, a fost supus, joi, unui transplant de rinichi, informeaza Mediafax. Operatia a avut loc la Cluj-Napoca, sub coordonarea profesorului Mihai Lucan, conform unui comunicat al Teatrului de Revista. Tin sa multumesc din tot sufletul echipei conduse de profesorul Mihai Lucan si, bineinteles, lui personal, omul caruia ii datorez de ieri, viata, a declarat actorul, vineri dimineata. Operatia a fost efectuata cu succes .

Hotelul Continental din Cluj-Napoca, cumparat de omul de afaceri Ioan Bene, va deveni o unitate de lux

Renumitul Hotelul Continental din Cluj-Napoca a fost cumparat de omul de afaceri Ioan Bene, proprietar al companiei Napocamin, contra sumei de 5 milioane de euro. Hotelul a fost inchis aproape un deceniu, rastimp in care s-a degradat masiv, informeaza Mediafax.

Actorul Alexandru Arsinel a suferit un transplant renal la Cluj: Operatia a fost un succes

Actorul Alexandru Arsinel a fost operat, joi, la Cluj, necesitand un transplant renal, efectuat de profesorul universitar doctor Mihai Lucan, sef al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal de la Cluj.

Primaria Cluj, parte civila impotriva lui Florian Walter, acuzat ca ar fi prejudiciat clubul de fotbal Universitatea

Consiliul Local Cluj-Napoca a decis sa se constituie parte civila impotriva lui Florian Walter, care este acuzat de DIICOT Cluj pentru infractiuni de delapidare si initiere de grup infractional organizat. Concret, Walter a fost acuzat ca a prejudiciat cu 11 milioane de euro SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA prin transferarea, cu titlu gratuit, a 15 jucatori.

Instanta i-a eliberat pe agentii de la Scutul Negru care s-au batut ca-n Vestul salbatic intr-un local din Cluj

Judecatoria Cluj-Napoca a dispus azi, 29 august, punerea in libertate a celor 12 agenti de paza de la firma de securitate Scutul Negru, trimisi in judecata pentru ultraj si detinere de arme albe. Agentii au fost arestati la inceputul lunii august, dupa ce l-au agresat pe un consumator din clubul de noapte Janis, in dimineata zilei de 21 iulie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )