Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alexandru Vlad, Selgros: Putem discuta de crestere economica sanatoasa doar in cazul unor noi investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alexandru Vlad, Selgros: Putem discuta de crestere economica sanatoasa doar in cazul unor noi investitii

Putem discuta despre crestere economica sanatoasa doar in cazul unor noi investitii, care au lipsit insa anul acesta, spune Alexandru Vlad, directorul executiv al Selgros CashCarry. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Mizeriile lui Basescu nu sunt importante. Avem in continuare crestere economica

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania are in continuare crestere economica pe primele sase luni din 2014 si a calificat afirmatiile presedintelui Traian Basescu referitoare la intrarea in.

Guvernul isi mentine prognoza de crestere economica de 2,5% pentru anul 2014, dupa scaderea anuntata de INS pe trimestrul II

Guvernul isi mentine prognoza de crestere economica de 2,5% pe anul 2014, dupa ce Institutul National de Statistica a consemnat o scadere de 1% in trimestrul al II-lea al acestui an fata de primele trei luni.

Liviu Voinea: Avem o incetinire a ritmului de crestere economica

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a recunoscut joi seara ca Romania a inregistrat o incetinire a cresterii economice, dar sustine ca aceasta va fi recuperata in al doilea semestru al anului, astfel incat se va respecta tinta de crestere pentru acest an.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )