Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alexis Tsipras vrea un nou mandat de premier in Grecia

Antena3 Antena3,
Alexis Tsipras vrea un nou mandat de premier in Grecia

Fostul premier grec Alexis Tsipras le-a cerut sambata sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de sef al Guvernului, pentru a finaliza transformarea politica a tarii, in conditiile in care partidul. continuă pe Antena3

Alexis Tsipras le cere sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de premier

Fostul premier grec Alexis Tsipras le-a cerut sambata sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de sef al Guvernului, pentru a finaliza transformarea politica a tarii, in conditiile in care partidul sau Syriza pierde din avans in sondaje, inaintea.

Alexis Tsipras le cere sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de premier

Fostul premier grec Alexis Tsipras le-a cerut sambata sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de sef al Guvernului, pentru a finaliza transformarea politica a tarii, in conditiile in care partidul sau Syriza pierde din avans in sondaje, .

Grecia: Alexis Tsipras cere sustinatorilor sai sprijin pentru un nou mandat de sef al guvernului pentru a finaliza transformarea politica a tarii

Alexis Tsipras, fostul premier grec a cerut sambata sustinatorilor sai sa ii acorde un nou mandat de sef al guvernului pentru finalizarea transformarii politice a tarii. Solicitarea vine ca urmare a scaderii.

Alexis Tsipras exclude formarea unui guvern de uniune nationala

Alexis Tsipras exclude formarea unui guvern de uniune nationala cu partidele de stanga sau de dreapta, potrivit bzi. ro, in cazul in care nu obtine majoritatea la alegerile ce vor avea loc in septembrie. Eu nu voi .

Emil Boc vrea sa candideze pentru un nou mandat de primar al Clujului. El va intra in competitie cu presedintele CJ, Mihai Seplecan

Copresedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat, joi, ca primarul Emil Boc si-a exprimat in scris, conform procedurii interne din partid, intentia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca. Pentru acelasi post si-a depus candidatura si Mihai Seplecan, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Emil Boc va candida din partea PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Emil Boc a hotarat sa candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Conform Mediafax, acesta si-a exprimat in scris intentia de a candida din partea PNL la alegerile de anul viitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )