Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alfie Kohn, unul dintre cei mai apreciati experti in parenting, revine pentru a treia oara in Romania:Vom vorbi despre competitie si efectele sale distructive

Adevărul Adevărul,
Alfie Kohn, unul dintre cei mai apreciati experti in parenting, revine pentru a treia oara in Romania:Vom vorbi despre competitie si efectele sale distructive

Unul dintre cei mai apreciati experti in parenting din lume, Alfie Kohn, recompense revine pentru a treia oara la Bucuresti, pe 21 mai 2016. Parintii prezenti la conferinte vor afla cum pot creste copii curajosi si responsabili, cu respect pentru ceilalti, dar si pentru nevoile lor. continuă pe Adevărul

Este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Astazi este de nerecunoscut

Este unul din marii actori de la Hollywood, dar astazi poate trece neobservat pe strada. Si asta pentru ca este de nerecunoscut.

A murit Jon English, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti australieni din lume

Jon English, celebrul cantaret australian, a incetat din viata chiar in timpul unei operatii la inima. Artistul avea 66 de ani, scrie theguardian. com. Muzicianul a murit pe masa de operatie,.

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Politiei a fost prins

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Sectiei 19 de Politie a fost prins luni. Este vorba despre Costel Grosu, in varsta de 38 de ani, care este cercetat pentru furt.

Unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi din Romania a murit

Presa sportiva si nu numai este in stare de doliu la aflarea vestii ca unul dintre cei mai apreciati gazetari sportivi a trecut in nefiinta. Jurnalistul Valentin Constantinescu s-a stins din viata pe un pat de.

Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, unul dintre cei mai cautati romani, ar putea fi declarat, oficial, mort

Codrut Marta, fost sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, in perioada in care acesta era presedintele ANAF, disparut din 2012, ar putea fi declarat mort de instanta, dupa ce o femeie a cerut magistratilor declararea judecatoreasca a mortii.

DJ-ul si producatorul Fritz Kalkbrenner vine la Spellground Festival

Spellground, festivalul care isi face debutul vara aceasta intre 12 si 14 august in provincie, in cadrul natural din vecinatatea Capidava de langa Cernavoda, vine cu o veste buna pentru iubitorii de muzica electronica. Unul dintre cei mai apreciati producatori si DJ, Fritz Kalkbrenner, revine in Romania. Printre numele mari anunate de organizatori se mai numara Royksopp si The Kooks. Britanicii de la The Kooks vor veni pentru prima oara in Romania.

Ardeleanul care inoata cu rechinii

Unul dintre cei mai apreciati fotografi oradeni a realizat instantanee spectaculoase in universul submarin din lumea noua. Pasionat de calatorii in destinatii exotice, artistul fotograf oradean Ovidiu D. Pop a ales sa-si petreaca cateva zile in Bahamas o tara insulara din arhipelagul Lucayan). Iesirea in Bahamas a fost organizata de Clubul de Scafandri Nautilus din Oradea, al carui membru este, din 2010, si Ovidiu D. Pop. Experienta din Bahamas a fost traita alaturi de alte 30 de persoane din Timisoara, Cluj si Oradea, membre ale clubului oradean.

Sfaturile unui hacker pentru a-ti proteja mai bine informatiile

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri ajuta acum oamenii sa-si protejeze mai bine datele confidentiale. in cazul in care efectuati o cautare dupa termenul best hacker in the world pe Google, unul dintre primele nume pe care le veti observa este Kevin Mitnick. Mitnick este probabil cel mai cunoscut infractor din mediul online din istoria [].

Unul dintre cele mai frumoase sate ale Romaniei. Povestea Voronei, locul in care traditia romaneasca a supravietuit

Satul botosanean Vorona este considerat una dintre cele mai frumoase asezari rurale din Romania. in urma cu doua saptamani a fost ales pentru al doilea an consecutiv sat cultural al Romaniei.

Vlasov, unul dintre posibilii beneficiari ai deciziei CCR de eliminare a SRI din probatiune

Unul dintre condamnatii care ar putea beneficia de decizia CCR de a anulare a interceptarilor realizate cu suportul tehnic al SRI, este Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )