Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi din Romania a murit

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi din Romania a murit

Presa sportiva si nu numai este in stare de doliu la aflarea vestii ca unul dintre cei mai apreciati gazetari sportivi a trecut in nefiinta. Jurnalistul Valentin Constantinescu s-a stins din viata pe un pat de. continuă pe Antena3

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Politiei a fost prins

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Sectiei 19 de Politie a fost prins luni. Este vorba despre Costel Grosu, in varsta de 38 de ani, care este cercetat pentru furt.

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume a fost condamnat la moarte

Miliardarul iranian Babak Zanjani a fost condamnat la moarte, pentru coruptie. Zanjani a fost condamnat pentru diverse infractiuni economice. Sentinta nu este definitiva. Babak Zanjani este unul dintre cei mai bogati.

Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, unul dintre cei mai cautati romani, ar putea fi declarat, oficial, mort

Codrut Marta, fost sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, in perioada in care acesta era presedintele ANAF, disparut din 2012, ar putea fi declarat mort de instanta, dupa ce o femeie a cerut magistratilor declararea judecatoreasca a mortii.

Care sunt companiile cu cei mai multi miliardari din lume

In 2016 exista 2. 188 de miliardari in intreaga lume, potrivit unui raport intocmit de Hurun, o firma din Shanghai care face anual cercetari despre cei mai bogati oameni din lume, transmite Business Insider.

FOTO. 39 de ani de la cel mai grav cutremur din Romania: 4 martie 1977

In 4 martie 1977, la ora 21. 22, un cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter a lovit Romania, omorand peste 1500 de oameni si ranind,in toata tara, peste 11.

Socant! Un cantaret cunoscut din Romania si-a injunghiat sotia de 11 ori. A lasat-o intr-o balta de sange

Caz cutremurator. Dan Draghici, unul dintre cei mai cunoscuti manelisti, si-a atacat sotia cu 11 lovituri de cutit, in cursul zilei de marti, lasand-o intr-o balta de sange.

Jandarmul cu inima de aur: alearga pentru cazuri umanitare si mobilizeaza tot mai multi galateni in actiunile sale pentru salvarea copiilor

Cristi Onofrei este unul dintre cei mai cunoscuti jandarmi galateni. Pasionat de atletism, acesta alearga pentru copiii care, din nefericire, au fost diagnosticati cu maladii grave. De mai bine de doi ani, Cristi reuseste sa atraga la actiunile sale tot mai multi oameni sufletisti si sa doneze impreuna sume importante de bani pentru tratamentele micutilor.

A inceput numaratoarea inversa: trei romani, pregatiti sa participe la una dintre cele mai dure competitii din lume la Polul Nord

Trei romani vor lua parte la cursa vietii lor peste doar cateva zile. Cei trei vor participa la 6633 Ultra, una dintre cele mai dure competitii din lume, care are parte tocmai la Polul Nord. Printre cei trei sportivi se numara si Tibi Useriu, care se pregateste de mai bine de trei luni, dormind afara si alergand la bustul gol prin zapada.

George Enescu pe discul My tribute to Yehudi Menuhin semnat de violonistul Daniel Hope

In 22 aprilie se vor implini 100 de ani de la nasterea lui Yehudi Menuhin, unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti interpreti ai secolului XX, legat puternic de spiritualitatea romaneasca prin relatia sa atat de stransa cu George Enescu, cel care i-a fost profesor si mentor. Asa cum se stie, Yehudi Menuhin a fost .

Socant! Un manelist cunoscut si-a injunghiat sotia de 11 ori. A lasat-o intr-o balta de sange

Caz cutremurator. Dan Draghici, unul dintre cei mai cunoscuti manelisti, si-a atacat sotia cu 11 lovituri de cutit, in cursul zilei de marti, lasand-o intr-o balta de sange.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )