Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a fost inregistrata la BEC

Antena3 Antena3,
Alianta electorala PSD-UNPR-PC a fost inregistrata la BEC

PSD, UNPR si PC au inregistrat, in cursul zilei de marti, la BEC, alianta electorala PSD-UNPR-PC. inregistrarea USD a fost anterior respinsa pe motiv ca denumirea mai fusese folosita in 1996, relateaza. continuă pe Antena3

BEC a aprobat alianta electorala PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare; PNL contesta la ICCJ.

Biroul Electoral Central a aprobat, miercuri, inregistrarea aliantei electorale PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, dupa ce initial BEC a respins solicitarea de inregistrare a aliantei Uniunii Social Democrate, relateaza Mediafax. BEC a acceptat solicitarea pentru infiintarea Aliantei electorale PSD-UNPR-PC si a protocolului de functionare a acestei aliante. Reprezentantul PNL in BEC,Theodor Nicolescu, a declarat ca decizia Biroului Electoral Central va fi contestata de liberali, .

Alianta PSD-UNPR-PC a fost inregistrata la BEC

Alianta PSD-UNPR-PC a fost inregistrata, marti, la Biroul ElectoralCentral BEC), relateaza B1 TV. Numele alinatei formate din cele trei partide pentru alegerile europarlamentare a fost ales dupa ce BEC a res.

Alianta PSD-UNPR-PC, aprobata de BEC pentru europarlamentare. PNL contesta la Curtea Suprema

Biroul Electoral Central BEC) a aprobat, miercuri, inregistrarea aliantei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax. Imediat dupa decizia BEC, reprezentantul PNL in Birou, Theodor Nicolescu,.

UDMR intra la guvernare cu 2 ministere, un post de vicepremier si 14 secretari de stat. La 15:30, se semneaza acordul UDMR-PSD-UNPR-PC

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Curtea Suprema a respins definitiv inregistrarea USD ca alianta electorala

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatiile PSD si PC la decizia BEC care a respins infiintarea aliantei USD, desi chiar procurorul prezent la sedinta a cerut anularea deciziei BEC,.

PSD, PC si UNPR nu au decis daca fac o noua alianta electorala.

PSD, PC si UNPR nu au decis, inca, la ora transmiterii acestei stiri, daca vor infiinta o alianta electorala pentru europarlamentare care sa aiba alta denumire decat USD, relateaza Mediafax. Termenul pentru inscrierea unei aliante electorale la BEC este marti, la ora 24. Surse politice au precizat, marti, ca decizia BEC de respingere a inregistrarii aliantei electorale USD a fost contestata, termenul dat fiind pentru miercuri. Citeste si: Constantin: PC nu a luat in calcul varianta de a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )