Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alianta PSD-UNPR-PC, aprobata de BEC pentru europarlamentare. PNL contesta la Curtea Suprema

B1 B1,
Alianta PSD-UNPR-PC, aprobata de BEC pentru europarlamentare. PNL contesta la Curtea Suprema

Biroul Electoral Central BEC) a aprobat, miercuri, inregistrarea aliantei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax. Imediat dupa decizia BEC, reprezentantul PNL in Birou, Theodor Nicolescu,. continuă pe B1

Alianta PSD-UNPR-PC a fost inregistrata la BEC

Alianta PSD-UNPR-PC a fost inregistrata, marti, la Biroul ElectoralCentral BEC), relateaza B1 TV. Numele alinatei formate din cele trei partide pentru alegerile europarlamentare a fost ales dupa ce BEC a res.

BEC a aprobat alianta electorala PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare; PNL contesta la ICCJ.

Biroul Electoral Central a aprobat, miercuri, inregistrarea aliantei electorale PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, dupa ce initial BEC a respins solicitarea de inregistrare a aliantei Uniunii Social Democrate, relateaza Mediafax. BEC a acceptat solicitarea pentru infiintarea Aliantei electorale PSD-UNPR-PC si a protocolului de functionare a acestei aliante. Reprezentantul PNL in BEC,Theodor Nicolescu, a declarat ca decizia Biroului Electoral Central va fi contestata de liberali, .

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a fost inregistrata la BEC

PSD, UNPR si PC au inregistrat, in cursul zilei de marti, la BEC, alianta electorala PSD-UNPR-PC. inregistrarea USD a fost anterior respinsa pe motiv ca denumirea mai fusese folosita in 1996, relateaza.

UDMR intra la guvernare cu 2 ministere, un post de vicepremier si 14 secretari de stat. La 15:30, se semneaza acordul UDMR-PSD-UNPR-PC

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

UPDATE Lista PDL pentru europarlamentare, deschisa de Stolojan, urmat de Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian-Jean Marinescu

Lista PDL pentru europarlamentare va fi deschisa de Teodor Stolojan, urmat de Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian-Jean Marinescu, a anuntat luni presedintele partidului, Vasile Blaga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )