Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alianta USR-PLUS sustine ca negocierile cu PNL pentru candidati comuni la primariile de sector au avansat

B1 B1,
Alianta USR-PLUS sustine ca negocierile cu PNL pentru candidati comuni la primariile de sector au avansat

Alianta USR-PLUS sustine, prin vocea presedintilor de filiale din Capitala, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu, ca negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidati la primariile de sector au. continuă pe B1

Alianta USR PLUS: Negocierile cu PNL pentru candidati comuni la primariile de sector au avansat, suntem optimisti

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, si presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, au anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidati la primariile de sector au avansat, transmite Agerpres.

Alianta USR Plus anunta ca discutiile cu PNL pentru candidatii la primariile de sector au avansat

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, si presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, au anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidati la primariile de sector au avansat, scrie Agerpres.

Primarul PSD din Zimnicea lauda Guvernul PNL pentru ca-l ajuta sa reabiliteze DN51. Petre Parvu: Dupa intalnirile cu prietenul meu Cristian Barbu, Secretarul General adjunct al Guvernului, aceasta doleanta a fost auzita

Petre Parvu, primarul PSD din Zimnicea, lauda Guvernul PNL, sustinand ca dupa ani in sir in care nu a reusit sa obtina aprobare de la Bucuresti pentru reabilitarea Drumului National 51, acest lucru in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )