Libnet.ro
UNICEF

14:00

ALIMENTUL pe care copiii din Romania il vor primi la scoala. Politicienii au semnat

B1 B1,
ALIMENTUL pe care copiii din Romania il vor primi la scoala. Politicienii au semnat

Copiii prescolari din gradinitele de stat si confesionale cu program normal de 4 ore, precum si elevii din invatamantul primar de stat si privat vor primi lunar 350 de grame de miere poliflora,. continuă pe B1

Mai multe restaurante din Romania vor fi examinate. Ce orase sunt vizate

Mai multe restaurante din zone diferite ale tarii vor fi evaluate in noiembrie de catre brandul international Gault Millau, relateaza zf. ro. Restaurantele cu cele mai bune servicii si.

Elevii vor primi la scoala cate un mar pe zi

Fiecare elev din clasele I - a IX-a, care frecventeaza invatamantul de stat si privat acreditat, va primi zilnic cate un mar. Pentru achizitionarea si distribuirea in scoli a merelor, din bugetul de stat urmeaza sa fie alocata suma de 40 de milioane de lei. Prevederile sunt cuprinse intr-un proiect de hotarare de Guvern, expus spre consultari publice.

70 de refugiati sirieni din Romania, invitati la film. Vor viziona Amintiri din Epoca de Aur, partea I, pelicula de Cristian Mungiu, in cadrul Les Films de Cannes a Bucarest

Aproximativ 70 de refugiati, majoritatea din Siria, vor asista sambata, de la 15. 00, la Muzeul Taranului Roman, la proiectia filmului Amintiri din Epoca de Aur, partea I, de Cristian Mungiu, eveniment ce are loc in cadrul festivalului Les Films de Cannes a Bucarest.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Este o galerie de ministri incompetenti care astazi duc Romania catre haos

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, li s-a adresat, astazi, membrilor Tineretului National Liberal TNL) si candidatilor la conducerea organizatiei, spunandu-le sa profite de orice oportunitate pentru a invata despre politica si guvernare, pentru ca politica din Romania are nevoie de competenta, potrivit unei surse din presa.

Cseke Attila: Proiectul de lege privind Ziua Minoritatilor Nationale nu poate substitui propunerea legislativa a UDMR referitoare la consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania

Initiativa legislativa adoptata luni de Senat privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala pe 18 decembrie nu pot substitui prppunerea legislativa a UDMR privind consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, potrivit News. ro. El spune ca UDMR este deschisa la o dezbatere reala pe acest subiect si va sustine in continuare acest proiect legislativ al UDMR.

Afacerile din Romania si Germania ale Holzindustrie Schweighofer au atins 520 milioane euro in 2016

Cifra de afaceri a filialelor Holzindustrie Schweighofer din Romania si Germania a fost de 520 de milioane de euro in 2016, an in care intregul grup a realizat afaceri de 762 de milioane de euro.

Combinatia Gazprom-OMV vrea sa mute pe bursa de la Viena tranzactiile cu gaze din Romania

Bursa de la Viena a transmis autoritatilor din Romania doua scrisori prin care isi exprima interesul de a fi platforma de tranzactionare a gazelor romanesti, situatie care i-ar avantaja cei de la Gazprom si OMV, a declarat, ieri, Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii si servicii din Camera Deputatilor, prezent la conferinta Live Business organizata de Economica. net.

Locuintele din Romania s-au scumpit cu peste 9% in ultimul an, arata indicele pretului pentru proprietatile rezidentiale

Indicele pretului pentru proprietatile rezidentiale din Romania, calculat de catre Eurobank Property Services, a inregistrat o crestere trimestriala de 1,1% in al treilea trimestru al anului 2017. Cu toate acestea, tendinta ascendenta din ultima.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )