Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe restaurante din Romania vor fi examinate. Ce orase sunt vizate

B1 B1,
Mai multe restaurante din Romania vor fi examinate. Ce orase sunt vizate

Mai multe restaurante din zone diferite ale tarii vor fi evaluate in noiembrie de catre brandul international Gault Millau, relateaza zf. ro. Restaurantele cu cele mai bune servicii si. continuă pe B1

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, dezvaluiri dupa nastere. Ce au descoperit medicii in uterul femeii care a nascut la 66 de ani

Adriana Iliescu a socat intreaga lume in 2005, cand a devenit cea mai batrana mama de pe mapamond, gratie unei inseminari in vitro. Cu toate acestea, au fost multe voci care au spus ca o.

ALIMENTUL pe care copiii din Romania il vor primi la scoala. Politicienii au semnat

Copiii prescolari din gradinitele de stat si confesionale cu program normal de 4 ore, precum si elevii din invatamantul primar de stat si privat vor primi lunar 350 de grame de miere poliflora,.

Alerta in Marea Britanie: Un barbat inarmat a luat mai multe persoane ostatice

UPDATE 19:45:Tinerea de ostatice dureazade mai bine de 2 ore mai multe persoane ostatice intr-un centru de agrement de langa Birmingham. Mai multe echipaje de politie sunt la fata locului,.

70 de refugiati sirieni din Romania, invitati la film. Vor viziona Amintiri din Epoca de Aur, partea I, pelicula de Cristian Mungiu, in cadrul Les Films de Cannes a Bucarest

Aproximativ 70 de refugiati, majoritatea din Siria, vor asista sambata, de la 15. 00, la Muzeul Taranului Roman, la proiectia filmului Amintiri din Epoca de Aur, partea I, de Cristian Mungiu, eveniment ce are loc in cadrul festivalului Les Films de Cannes a Bucarest.

Un adolescent leton a ranit mai multe persoane in nord-estul Elvetiei, intr-un atac cu toporul

Un minor in varsta de 17 ani a atacat si ranit mai multe persoane - cu un topor -, duminica seara, intr-o localitate in nord-estul Elvetiei, a anuntat politia, potrivit The Associated Press.

Alerta in Marea Britanie: Un barbat inarmat a luat mai multe persoane ostatice

Un barbat inarmat cu o pusca de vanatoare a luat drept ostatici mai multe persoane intr-o sala de bowling dintrecentru comercial de langa Birmingham, anunta presa locala. Politi.

IPP: Mai multe spatii abandonate din Bucuresti au un potential de a fi transformate in centre urbane atractive

Mai multe spatii abandonate din Bucuresti au un potential de a fi transformate in centre urbane atractive, potrivit unui comunicat al Institutului pentru Politici Publice IPP).

FOTO VIDEO Atac cu arma alba la Munchen. Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o statie de metrou din centrul orasului

Mai multe persoane au fost injunghiate sambata dimineata in statia de metrou Rosenheimer Platz din centrul orasului Munchen, in Germania, potrivit presei internationale. Politia il cauta pe atacator. Motivele atacului nu sunt cunoscute deocamdata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )