Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alina Bica, fostul sef al DIICOT, ramane in arest preventiv

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alina Bica, fostul sef al DIICOT, ramane in arest preventiv

Fostul sef al DIICOT Alina Bica, Lacramioara Alexandru, fostul vicepresedinte al ANAF Dragos Bogdan si expertul evaluator Emil Nutiu vor sa fie cercetati in arest preventiv in dosarul privind acordarea unei despagubiri pentru un teren supraevaluat din. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO. Alina Bica, fostul sef al DIICOT, ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, vineri, ca nefondate, contestatiile formulate de Bica, Bogdan, Alexandru si Nutiu si a mentinut decizia din 22 noiembrie pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati de la aceeasi instnata. Decizia pronuntata joi in camera de consiliu este definitiva.

Scandalul Bica. Fostul sef al DIICOT ramane dupa gratii. Instanta a respins cererea de eliberare din arest

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT ramane in arest preventiv. Asa au decis magistratii Curtii Supreme dupa ce au luat in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

Fosta sefa DIICOT Alina Bica ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri contestatia depusa de fosta sefa a DIICOT Alina Bica fata de arestul preventi, informeaza Agerpres. Instanta suprema a respins si contestatiile altor trei persoane arestate impreuna cu Bica, respectiv Emil Nutiu, expert evaluator; Lacrimioara Alexandru si Dragos Bogdan.

Ilie Carabulea ramane in arest preventiv

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv, au decis magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Hotararea nu este definitiva.

Alina Bica ramane in arest preventiv

Fostul procuror-sef al DIICOT, Alina Bica, ramane in arest preventiv, au decis astazi judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), transmite presa.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri contestatia depusa de fosta sefa a DIICOT Alina Bica fata de arestul preventiv. Totodata, instanta a respins si contestatiile altor trei.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica afla joi daca va fi cercetata in continuare in stare de arest preventiv

Fosta sefa DIICOT Alina Bica afla joi daca va fi cercetata in continuare in arest. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor. Procurorul ar fi acordat ilegal despagubiri pentru un teren supraevaluat din Capitala si este acuzata de coruptie.

Iese sau nu Alina Bica din arest. Zi extrem de importanta pentru prietena de shopping a Elenei Udrea

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie judeca azi contestatia facuta de fosta sefa DIICOT, Alina Bica la mandatul de arestare preventiva. Alina Bica a fost arestata simbata pentru 30 de.

Fosta sefa DIICOT Alina Bica contesta arestarea preventiva. Procesul se judeca joi

Inalta Curte de Casatie si Justitie va dezbate joi contestatia depusa de fosta sefa a DIICOT Alina Bica fata de arestul preventiv, relateaza Agerpres. Tot joi, instanta suprema va judeca si contestatiile altor trei persoane arestate impreuna cu Bica, respectiv Emil Nutiu, expert evaluator; Lacrimioara Alexandru si Dragos Bogdan.

DNA a pus sub sechestru averea fostei sefe a DIICOT, Alina Bica

DNA a pus sub sechestru averea fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. Procurorii au pus sechestru si pe averea fostei sefe a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, Crinuta Dumitrean, dar si pe 32.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )