Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alina Gorghiu si Bogdan Olteanu vor fi audiati ca martori in dosarul lui Mihail Vlasov

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu si Bogdan Olteanu vor fi audiati ca martori in dosarul lui Mihail Vlasov

Presedintele Camerei Deputatilor, copresedintele liberal Alina Gorghiu si fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu vor fi audiati ca martori in dosarul lui Mihail Vlasov, fostul sef al Camerei de Comert si Industriei. continuă pe Adevărul

Politicieni audiati in dosarul lui Mihail Vlasov

Presedintele Camerei Deputatilor, copresedintele liberal Alina Gorghiu si fostul viceguvernator al Bancii Nationale Romane BNR) Bogdan Olteanu vor fi audiati ca martori in dosarul lui Mihail Vlasov, fostul sef al Camerei de Comert si Industriei, transmite Digi24.

Alina Gorghiu, citata ca martor la DNA, in dosarul lui Mihail Vlasov

Copresedintele PNL Alina Gorghiu va fi audiata ca martor, de procurorii anticoruptie, in dosarul fostului presedinte al Camerei de Comert a Romaniei Mihail Vlasov, acuzat ca ar fi intervenit la un deputat pentru a ii fi sustinute interesele.

Noi dezvaluiri BOMBA ies la iveala: Bogdan Olteanu, troc cu BOR

Noi dezvaluiri ies la iveala despre Bogdan Olteanu. in perioada 2004-2008, intamplator sau nu, Biserica si Bogdan Olteanu s-au ajutat reciproc. Prima parte a primit legi prin care a intrat.

Curtea Suprema a prelungit cu 30 de zile arestul la domiciliu in cazul fostului viceguvernator BNR Bogdan Olteanu

Inca 30 de zile de arest la domiciliu pentru fostul viceguvernator al Bancii Nationale Bogdan Olteanu. Judecatorii de la Curtea Suprema au decis astazi prelungirea mandatului ca sa fie siguri ca el nu va influenta ancheta. Decizia poate fi insa contestata.

iCCJ: Bogdan Olteanu, in arest la domiciliu inca o luna. Decizia nu este definitiva

Bogdan Olteanu trebuie sa ramana in arest la domiciliu inca 30 de zile, au stabilit marti magistratii Curtii Supreme. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in 48 de ore,.

Alina Gorghiu, audiata intr-un dosar al lui Mihail Vlasov. Ce alte nume grele apar in dosar

Alina Gorghiu va fi audiata de instanta, intr-unul din dosarele lui Mihail Vlasov. in acest dosar, Vlasov este acuzat de trafic de influenta. De altfel, Gorghiu nu este singurul nume mare din acest.

Alina Gorghiu, petrecere cu peste 200 de invitati pentru botezul fiului ei; Blaga: Ar fi bine sa nu se faca politician

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a dat, sambata seara, o petrecere la Palatul Bragadiru, pentru botezul baietelului ei, Noah, la care au fost invitate peste 200 de persoane. La sosire, Vasile Blaga le-a spus jurnalistilor ca ar fi bine ca baiatul sa nu se faca politician.

Alina Gorghiu deschide lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ar urma sa deschida lista candidatilor partidului in Bucuresti, la Camera Deputatilor. Pe de alta parte, prim-vicepresedintele Adriana Saftoiu ar fi luata in.

Alina Gorghiu si-a botezat fiul. Petrecere mare la Palatul Stirbey

Alina Gorghiu si Lucian Isar si-au botezat fiul, Noah, ceremonia religioasa, care a avut loc in urma cu doua saptamani, a fost una restransa. Sambatava avea loc o petrecere.

FOTO. Alina Gorghiu si-a botezat baietelul. A plans pana a obosit, spune lidera liberala pe Facebook

Liderul liberal, Alina Gorghiu, a anuntat, sambata, pe pagina personala de Facebook, ca astazi nu face politica, e o zi speciala pentru familie: botezului fiului ei, Noah.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )