Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, despre noul presedinte al TVR: Votul nostru se va indrepta catre orice candidat care nu apartine PSD

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu, despre noul presedinte al TVR: Votul nostru se va indrepta catre orice candidat care nu apartine PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat vineri, la Sibiu, ca PNL va vota noua propunere venita din partea Consiliului de Administratie pentru sefia TVR, respectiv Monica Ghiurco, aceasta adaugand ca parlamentarii liberali vor vota orice candidat care nu apartine de PSD. continuă pe Adevărul

Gorghiu, despre inlocuirea lui Tariceanu: Daca eram dispusi sa facem un compromis pentru revocarea acestuia, lucrurile ieseau demult

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri ca liberalii vor solicita inlocuirea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in momentul in care vor strange numarul necesar de.

Gorghiu, despre inlocuirea lui Tariceanu: Daca eram dispusi sa facem un compromis pentru revocarea acestuia, lucrurile ieseau demult

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri ca liberalii vor solicita inlocuirea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in momentul in care vor strange numarul necesar de semnaturi pentru initierea acestei proceduri - si anume jumatate plus unu din totalul senatorilor.

Alina Gorghiu, moment artistic cu haine probate direct pe scena din Sibiu, in timpul lansarii candidatilor PNL la primarie

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au primit, vineri, cadouri ceva mai deosebite in cadrul festivitatii de lansare a candidatilor PNL la alegerile locale din judetul Sibiu.

PNL a dat in judecata Guvernul si vrea sa forteze doua tururi locale. Alina Gorghiu: Ne asteptam sa avem dreptate si in instanta, sa avem alegeri in doua tururi (VIDEO)

Legat de faptul ca Partidul national Liberal a dat in judecata Guvernul, din cauza alegerilor locale in doua tururi, Alina Gorghiu a declarat ca se asteapta sa iasa victorioasa in instanta.

PNL va vota propunerea Consiliului de Administratie pentru TVR

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, a declarat astazi ca parlamentarii PNL vor sustine luni, la votul din plen, propunerea Consiliului de Administratie al SRTv pentru functia de presedinte - director general al institutiei, Monica Ghiurco, informeaza surse din media.

Vasile Blaga si Alina Gorghiu, la Sibiu, reactie despre casa pierduta de familia Iohannis: Legea este una pentru toti

Copresedintii PNL, Alina Gorgiu si Vasile Blaga, au declarat vineri, 8 aprilie, la Sibiu, ca asteapta ca instanta sa se pronunte in cazul casei sotilor Iohannis, imobil pierdut de familia prezidentiala printr-o sentinta judecatoreasca atacata insa cu o contestatie in anulare.

Daniel Florea, noul presedinte al PSD sector 5

Deputatul Daniel Florea a fost ales, astazi, presedinte al organizatiei PSD sector 5, de catre Biroul Executiv al filialei, informeaza surse din media.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )