Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga si Alina Gorghiu, la Sibiu, reactie despre casa pierduta de familia Iohannis: Legea este una pentru toti

Adevărul Adevărul,
Vasile Blaga si Alina Gorghiu, la Sibiu, reactie despre casa pierduta de familia Iohannis: Legea este una pentru toti

Copresedintii PNL, Alina Gorgiu si Vasile Blaga, au declarat vineri, 8 aprilie, la Sibiu, ca asteapta ca instanta sa se pronunte in cazul casei sotilor Iohannis, imobil pierdut de familia prezidentiala printr-o sentinta judecatoreasca atacata insa cu o contestatie in anulare. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu, moment artistic cu haine probate direct pe scena din Sibiu, in timpul lansarii candidatilor PNL la primarie

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au primit, vineri, cadouri ceva mai deosebite in cadrul festivitatii de lansare a candidatilor PNL la alegerile locale din judetul Sibiu.

Alina Gorghiu, despre noul presedinte al TVR: Votul nostru se va indrepta catre orice candidat care nu apartine PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat vineri, la Sibiu, ca PNL va vota noua propunere venita din partea Consiliului de Administratie pentru sefia TVR, respectiv Monica Ghiurco, aceasta adaugand ca parlamentarii liberali vor vota orice candidat care nu apartine de PSD.

Vasile Blaga, mesaj dur pentru Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri, la Sibiu, ca numai premierul Dacian Ciolos decide cu privire la schimbarea ministrilor, insa a recunoscut ca i-a spus deja sefului Guvernului ca este.

PNL a dat in judecata Guvernul si vrea sa forteze doua tururi locale. Alina Gorghiu: Ne asteptam sa avem dreptate si in instanta, sa avem alegeri in doua tururi (VIDEO)

Legat de faptul ca Partidul national Liberal a dat in judecata Guvernul, din cauza alegerilor locale in doua tururi, Alina Gorghiu a declarat ca se asteapta sa iasa victorioasa in instanta.

Vasile Blaga: Multi dintre ministrii Cabinetului Ciolos au avut pozitii interesante; daca erau numiti politic, plecau demult

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, ca este decizia premierului Dacian Ciolos daca remaniaza sau nu ministri din cabinetul sau, dar a apreciat ca au existat multi ministri care au avut pozitii interesante si, daca ar fi fost numiti politic, plecau demult.

Teorie-bomba. Vasile Blaga, la sefia Senatului. Ce spune liderul liberal

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, declara ca nu vrea sa ajunga presedintele Senatului, dar ca doreste ca actualul sef, Calin Popescu Tariceanu, sa plece de la conducere, pentru ca are un limbaj destul.

Ghorghiu, despre casa pierduta in instanta de Klaus Iohannis: Am incredere ca nu a fost nimic ilegal

Alina Ghorghiu, copresedintele PNL, a declarat ca trebuie sa mai avem putina rabdare pentru a vedea solutia instantei si ca are incredere ca nu a fost nimic ilegal in cazul casei pierdute de Klaus Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )