Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alina Magureanu, nora fostului sef al SRI, face dezvaluiri despre situatia lui Codrut Marta

România Liberă România Liberă,
Alina Magureanu, nora fostului sef al SRI, face dezvaluiri despre situatia lui Codrut Marta

Alina Magureanu, sotia fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, a ajuns luni in vizorul presei dupa drumul facut la DNA pentru a depune denunturi pe banda rulanta. Tot luni, aceasta a vorbit in exclusivitate pentru B1 TV despre cazul lui Codrut Marta. continuă pe România Liberă

Alina Magureanu, sotia fostul sef al SRI, face dezvaluiri despre situatia lui Codrut Marta

Alina Magureanu, sotia fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, a ajuns luni in vizorul presei dupa drumul facut la DNA pentru a depune denunturi pe banda rulanta. Tot luni, aceasta a vorbit in exclusivitate pentru B1 TV despre cazul lui Codrut Marta.

Alina Magureanu i-a denuntat la DNA pe Mugur Isarescu, Crin Antonescu si alti grei din politica

ACTUALIZARE 16:25 Alina Magureanu: Codrut Marta, ucis si ingropat in padure Nora fostului sef al SRI, Virgil Magureanu acuza, intr-un interviu la Romania TV, ca cel mai cautat roman, Codrut Marta, ar fi fost ucis, iar fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu stie multe detalii.

Sinteza zilei: Interviul care provoaca cutremur pe scena politica. Alina Magureanu face dezvaluiri uluitoare despre Antonescu, Isarescu si Basescu

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, interviul complet in care Alina Magureanu a facut mai multe denunturi bomba. Unul dintre ele se refera la un presupus trafic de influenta in care ar fi implicati Crin Antonescu si sotia lui, Adina Valean. Antonescu ar fi cumparat de la familia fostului sef al SRI un apartament intr-o zona de lux a Bucurestiului, la un pret subevaluat.

Traian Basescu, la B1 TV: E prea mult sa fiu acuzat ca stiu de moartea lui Codrut Marta. O dau in judecata pe Alina Magureanu

Traian Basescu a declarat telefonic, luni seara, la B1 TV, ca o va da in judecata pe Alina Magureanu, fosta nora a lui Virgil Magureanu, care declarase anterior la Romania TV ca Traian Basescu stia ca fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, a fost omorat si ingropat in padure de Dragos Dobrescu si Elan Schwartzenberg. E prea mult deja sa arunci cu astfel de calomnii si sa sutii ca seful unui stat stia de o crima si o tainuia. Cu siguranta o voi da in judecata pe Alina Magureanu, a declarat Basescu.

Traian Basescu ameninta cu judecata, dupa denuntul-bomba facut de Alina Magureanu

Traian Basescu a declarat telefonic, luni seara, la B1 TV, ca o va da in judecata pe Alina Magureanu, fosta nora a lui Virgil Magureanu, care declarase anterior la Romania TV ca Traian Basescu stia ca fostul sef de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )