Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu ameninta cu judecata, dupa denuntul-bomba facut de Alina Magureanu

Antena3 Antena3,
Traian Basescu ameninta cu judecata, dupa denuntul-bomba facut de Alina Magureanu

Traian Basescu a declarat telefonic, luni seara, la B1 TV, ca o va da in judecata pe Alina Magureanu, fosta nora a lui Virgil Magureanu, care declarase anterior la Romania TV ca Traian Basescu stia ca fostul sef de. continuă pe Antena3

Traian Basescu, la B1 TV: E prea mult sa fiu acuzat ca stiu de moartea lui Codrut Marta. O dau in judecata pe Alina Magureanu

Traian Basescu a declarat telefonic, luni seara, la B1 TV, ca o va da in judecata pe Alina Magureanu, fosta nora a lui Virgil Magureanu, care declarase anterior la Romania TV ca Traian Basescu stia ca fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, a fost omorat si ingropat in padure de Dragos Dobrescu si Elan Schwartzenberg. E prea mult deja sa arunci cu astfel de calomnii si sa sutii ca seful unui stat stia de o crima si o tainuia. Cu siguranta o voi da in judecata pe Alina Magureanu, a declarat Basescu.

Traian Basescu raspunde acuzatiilor lansate de fosta nora a lui Virgil Magureanu

Traian Basescu a raspuns luni, la B1 TV, acuzatiilor lansate de fost nora a sefului SRI Virgil Magureanu, care a declarat ca fostul presedinte stia despre moartea lui Codrut Marta.

Traian Basescu, mesaj cu subinteles despre interceptari

Fostul presedinte Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ilustrat cu o poza, in care sustine ca Libertatea exista doar atat timp cat securitatea este tinuta sub control. Postarea a fost sharuita la scurt timp si de Elena Udrea.

Imaginea postata de Traian Basescu pe Facebook - FOTO

Fostul presedinte Traian Basescu, care a criticat ordonanta de urgenta privind interceptarile, a revenit luni seara cu un mesaj pe aceasta tema. Libertatea exista doar atat timp cat.

Elena Udrea si Traian Basescu la botezul copilului unui politician al Miscarii Populare, in Cluj

Deputatul Elena Udrea si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, au participat azi la botezul unuia dintre fiii presedintelui filialei MP Cluj, Adrian Gurzau, consemneaza Agerpres.

Traian Basescu despre OUG privind interceptarile: Un ghiveci al ambitiilor

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii al sefilor institutiilor de forta ale statului, considera fostul presedinte Traian Basescu, criticand OUG adoptata vineri de Guvern pentru ca s-a ajuns la un numar mult.

Traian Basescu: Nu vreau tara invadata de islamisti din Siria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Constanta, ca nu vrea sa vada Romania invadata de islamisti din Siria si nu crede ca tara noastra sau Europa s-ar putea intoarce catre o astfel de cultura.

Traian Basescu, la Constanta natala: Singurul oras care a dat de doua ori primar general al Capitalei si de doua ori presedinte al Romaniei

Traian Basescu a venit vineri, 11 martie, la Constanta, pentru a lansa candidatii pentru alagerile locale, in special pe cel pentru Primaria Constantei - Claudiu Palaz. La festivitatea de la Casa de Cultura, liderul Miscarii Populare, a subliniat rolul si importanta alegerilor locale.

Cum a ajuns Traian Basescu sa dea dreptate Antena 3

Traian Basescu da dreptate Antena 3 in cazul Mariana Rarinca. Fostul presedinte spune ca Livia Stanciu si Laura Codruta Kovesi au comis un abuz, deoarece nu le-a placut o decizie a instantei, aceea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )