Libnet.ro
UNICEF

08:45

Allianz are la dispozitie pana la trei miliarde de euro pentru achizitii in zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Allianz are la dispozitie pana la trei miliarde de euro pentru achizitii in zona euro

Allianz va pune deoparte 2,5 - 3 miliarde de euro pentru achizitii in zona euro si va utiliza fondurile pentru rascumpararea de actiuni, daca nu vor fi gasite firme de preluat, a afirmat Dieter Wemmer, directorul financiar al companiei, intr-un interviu acordat publicatiei germane Boersen-Zeitung, transmite Reuters. Allianz vrea sa-si intareasca prezenta in Spania si Franta, dar in prezent nu exista firme de preluat disponibile, a adaugat Wemmer. continuă pe Ziarul Bursa

Agricultura necesita investitii de 1,1 miliarde euro pana in 2020

Dezbaterea Romania Competitiva pe domeniul Agricultura arata ca trei masuri necesare pentru dezvoltarea sectorului, respectiv stimularea asocierii producatorilor, refacerea structurii primare de irigatii si dezvoltarea invatamantului la sate, necesita investitii de 1,1 miliarde de euro pana in 2020, a declarat ieri, la finalul dezbaterii, Valentin Lazea, economist sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Comisia Europeana aloca 500 milioane de euro pentru agricultorii europeni

Comisia Europeana CE) va aloca 500 milioane de euro 553 milioane de dolari) pentru a ajuta fermierii sa faca fata preturilor scazute, in special in sectorul produselor lactate, afectat de renuntarea la cotele de productie si de embargoul introdus de Rusia, transmite Reuters.

CFR a obtinut de la CE 440 de milioane de euro pentru modernizarea tronsonului Apata-Cata

Comisia Europeana CE) a aprobat cererea de finantare, in valoare totala de 440 de milioane de euro, transmisa de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, pentru modernizarea tronsonului feroviar Apata - Cata, in cadrul Programului Connecting Europe Facility CEF), potrivit unui comunicat al companiei, remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )