Libnet.ro
UNICEF

22:00

Comisia Europeana aloca 500 milioane de euro pentru agricultorii europeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana aloca 500 milioane de euro pentru agricultorii europeni

Comisia Europeana CE) va aloca 500 milioane de euro 553 milioane de dolari) pentru a ajuta fermierii sa faca fata preturilor scazute, in special in sectorul produselor lactate, afectat de renuntarea la cotele de productie si de embargoul introdus de Rusia, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Constanta. 8,5 milioane euro pentru 0% promovabilitate la Bacalaureat

Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu Cumpana este o scoala prietenoasa, iar prin actul instructiv-educativ pe care-l desfasoara, ofera absolventilor sai sansa de participare cu succes la admiterea in liceu, in invatamantul superior sau integrarea rapida in productie, datorita existentei de locuri de munca in domeniu. Noi consideram ca suntem responsabili, in fata celor care utilizeaza produsele si serviciile noastre, de satisfacerea nevoilor lor si tot ce facem noi trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

CFR a obtinut de la CE 440 de milioane de euro pentru modernizarea tronsonului Apata-Cata

Comisia Europeana CE) a aprobat cererea de finantare, in valoare totala de 440 de milioane de euro, transmisa de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, pentru modernizarea tronsonului feroviar Apata - Cata, in cadrul Programului Connecting Europe Facility CEF), potrivit unui comunicat al companiei, remis redactiei.

440 milioane de euro, pentru modernizarea tronsonului CFR Apata Cata

Comisia Europeana a aprobat cererea de finantare, in valoare totala de 440 milioane de euro, transmisa de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA pentru modernizarea tronsonului feroviar Apata Cata, in cadrulProgramului Connecting Europe Facility CEF).

Banca Europeana de Investitii acorda Romaniei un imprumut de 360 de milioane de euro pentru facilitarea absorbtiei fondurilor europene

Banca Europeana pentru Investitii BEI) a semnat vineri trei contracte, cu Ministerul Finantelor Publice, cu Ministerul Fondurilor Europene si cu Agentia Nationala de Achizitii Publice, prin care acorda Romaniei o finantare in valoare de 360 milioane de euro pentru proiecte prioritare in cadrul Programelor Operationale ale Uniunii Europene din perioada 2014 2020, scrie Agerpres. ro.

VIDEO Negociatorul american, despre Brexit: E ca si cum SUA ar anunta UE ca acordul transatlanic nu se va aplica in California. Noi propuneri publicate de Comisia Europeana in TTIP

Negociatorii americani si cei europeni au dat asigurari, la Bruxelles, dupa inca o runda de negocieri privind Parteneriatul Transatlanic pentru Comert si Investitii TTIP), ca optiunea britanicilor de parasire a Uniunii Europene nu afecteaza negocierile pentru TTIP, insa seful echipei de negociatori americane a punctat totusi ca piata UE se reduce semnificativ in urma Brexitului. Comisia Europeana a facut publice noi propuneri pentru americani in cadrul TTIP.

Comisia Europeana propune relaxarea regulilor privind capitalul de risc

Comisia Europeana a propus, ieri, o serie de masuri destinate cresterii pietei UE pentru capitalul de risc venture capital) in incercarea de a diversifica accesul la capital pentru micile companii din Europa, informeaza Reuters.

Profit de peste 500 milioane de lei pentru Fondul Proprietatea, in iunie

Fondul Proprietatea FP), o companie ce are o capitalizare bursiera de 8,34 miliarde de lei, a raportat la finalul lunii iunie un profit de 540,74 milioane de lei.

Report de peste 3,67 milioane euro la Loto 6/49

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 16,5 milioane lei peste 3,67 milioane euro).

Allianz are la dispozitie pana la trei miliarde de euro pentru achizitii in zona euro

Allianz va pune deoparte 2,5 - 3 miliarde de euro pentru achizitii in zona euro si va utiliza fondurile pentru rascumpararea de actiuni, daca nu vor fi gasite firme de preluat, a afirmat Dieter Wemmer, directorul financiar al companiei, intr-un interviu acordat publicatiei germane Boersen-Zeitung, transmite Reuters. Allianz vrea sa-si intareasca prezenta in Spania si Franta, dar in prezent nu exista firme de preluat disponibile, a adaugat Wemmer.

Andreea Balan pierde 28.500 de euro din cauza sarcinii?

Andreea Balan pierde 28. 500 de euro din cauza sarcinii. Atat ar fi putut castiga in luna decembrie, cea mai profitabila din an, insa la acea vreme solista va sta acasa alaturi de copilul ei, proaspat venit pe lume.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )