Libnet.ro
UNICEF

08:45

Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are

Playtech Playtech,
Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are

Visual Fan lanseaza sub brandul Allview modelul X2 Soul Xtreme, un smartphone cu ecran de 6 inci, dotari de varf si un pret pe masura specificatiilor. Daca te-ai obisnuit ca sub numele Allview sa gasesti doar telefoane low-end sau mid-range cu preturi mici, lucrurile se schimba cu X2 Xtreme, care se apropie prin pret de [] Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung

Samsung produce de ceva timp procesoare pentru telefoanele sale, dar in 2015 s-ar putea sa le vedem pe mai multe modele de la alti producatori. Dupa productia de cipuri pentru Apple, dar dupa cerintele americanilor,acum cel mai puternic telefon Meizu va avea procesor Samsung. Samsung Exynos 7420 este cel mai bun procesor al sud-coreenilor, cel [] Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Oculus a decis: cel mai bun joc de realitate virtuala este SteamCrew VR

Daca aveti o fascinatie pentru domeniul realitatii virtuale, veti aprecia cu siguranta un nou joc intitulat SteamCrew VR, castigatorul unei competitii Oculus. Cu toate ca Oculus Rift nu este inca disponibil pentru achizitie intr-o varianta finala, cei de la Oculus lucreaza intens la realizarea unei colectii destul de stufoase de jocuri si aplicatii, pana cand [] Oculus a decis: cel mai bun joc de realitate virtuala este SteamCrew VR Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Ponta: Pentru mine cel mai bun lucru este demisia

Primul ministru a declarat pentru Antena 3 ca de indata ce a fost pus sub urmarire penala de DNA a luat in calcul posibilitatea de a demisiona si ca i-a comunicat acest lucru si presedintelui.

Cu Hitler la psihanalist. La cel mai bun dintre ei

Spun: Deturnati-i atentia de la Vest si incurajati-l sa mearga catre Rusia. Pentru ca, nimeni nu s-a batut vreodata in Rusia fara sa regrete. Nu este o macare foarte usor de digerat. I-ar putea lua Germaniei o suta de ani ca sa apuce s-o termine.

Golgheter fara varsta. Fostul coleg de atac al lui Mutu a fost, la 38 de ani, cel mai bun marcator din campionatul Italiei

Cu 22 de goluri marcate in 38 de meciuri, fostul coleg al lui Adrian Mutu din avanposturile Fiorentinei este, la 38 de ani, cel mai varstnic golgheter din istoria campionatului italian.

Clasament ATP: Horia Tecau, aproape de o revenire pe cel mai bun loc ocupat in cariera

Horia Tecau, semifinalist al turneului de dublu de la Roland Garros, a urcat pe locul 7 mondial in clasamentul ATP, actualizat dupa grand slam-ul de la Paris.

Remember Ion Ratiu. 98 de ani de la nasterea celui mai bun presedinte pe care Romania nu l-a avut niciodata

6 iunie 1917, Turda. Este data la care se nastea, in urma cu 98 de ani, Ion Ratiu, un mare politician roman pe care sustinatorii sai continua sa-l numeasca cel mai bun presedinte pe care Romania nu l-a avut niciodata.

Plus de 11,87% pentru titlurile Prefab

Actiunile Prefab PREH) s-au apreciat cu 11,87%, in perioada 29 mai - 5 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Actiunile Alumil Rom Industry au urcat cu 7,41%

Titlurile Alumil Rom Industry ALU) s-au apreciat cu 7,41%, in perioada 28 mai - 4 iunie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Ionut Lupescu i-a acordat lui Iniesta premiul pentru cel mai bun jucator al finalei Ligii Campionilor

Mijlocasul Andres Iniesta a fost desemnat omul meciului Juventus - Barcelona 1-3, finala Ligii Campionilor de la Berlin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )