Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alpinistul dat disparut in Muntii Fagaras a fost gasit mort

România Liberă România Liberă,
Alpinistul dat disparut in Muntii Fagaras a fost gasit mort

Un alpinist roman, in varsta de 45 de ani, a fost cautat, sambata, de salvamontisti si jandarmi din . continuă pe România Liberă

Alpinistul Zsolt Torok a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Ce recorduri stabilise la nivel mondial

Alpinistul Zsolt Torok, care fusese dat disparut in Muntii Fagaras, a fost gasit mort de echipajele de salvamontisti. Ministrul de Interne Mihai Fifor a anuntat moartea lui printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook. Zsolt Torok avea 45 de ani si stabilise mai multe recorduri in alpinismul romanesc si cel mondial. Alpinistul Zsolt Torok .

Celebrul alpinist Torok Zsolt, care a doborat mai multe recorduri, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu

Alpinistul a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112 a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu, au anuntat reprezentantii salvamont Sibiu. Potrivit acestora, este vorba de celebrul Torok Zsolt, care a dobarat mai multe recorduri in alpinismul romanesc si mondial.

Moarte SOCANTA in Capitala! A fost gasit mort intr-un pasaj imediat dupa ce a iesit din spital

Un barbat a fost gasit mort intr-un pasaj din Bucuresti. Decesul sau a avut loc la scurt timp dupa ce a plecat dintr-un spitalin care era internat.

Cine a fost Zsolt Torok, cunoscutul alpinist care a fost gasit mort sambata la doar 45 de ani. Avea tricolorul peste tot in lume

Zsolt Torok a fost gasit mort sambata, in Muntii Fagaras, dupa ce o bucata de stanca ar fi cazut peste el. Familia il daduse disparut, iar cei de la Salvamont au pornit cautarile. in varsta de 45.

Alpinistul decedat in Muntii Fagaras este cunoscutul Zsolt Torok

Alpinistul care a decedat, sambata, in Muntii Fagaras este cunoscutul alpinist aradean Zsolt Torok.

A MURIT FIUL MUNTILOR! Celebrul alpinist Zsolt Torok, gasit mort in Muntii Fagaras. E soc total...

Unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti din Romania,Zsolt Torok, in varsta de 45 de ani, a fost gasit mortin zona Varfului Negoiu, dupa ce a fost dat disparut inMuntii.

VIDEO Alpinist dat disparut de sotie in Muntii Fagaras, gasit mort de salvamontisti in zona Varfului Negoiu

Un alpinist roman in varsta de 45 de ani a fost cautat sambata, 17 august, de salvamontisti si jandarmi din judetele Sibiu si Arges, sprijiniti de un elicopter al MAI, dupa ce sotia sa i-a anuntat disparitia. Barbatul a fost localizat in zona Varfului Negoiu din Muntii Fagaras, el fiind decedat.

Zsolt Torok a murit. Celebrul alpinist roman avea 45 de ani. A fost gasit pe o portiune de creasta abrupta din Muntii Fagaras

Cunoscutul alpinist roman Zsolt Torok a murit. Avea 45 de ani si fusese dat disparut de familie. Alpinistul disparusein Muntii Fagaras, unde a fost gasit decedat, a anuntat sambata seful.

Alpinistul decedat Zsolt Torok nu a putut fi recuperat de pe munte. Elicopterul nu poate interveni in Muntii Fagaras din cauza conditiilor meteorologice

Elicopterul solicitat pentru evacuarea alpinistului dat initial disparut in Muntii Fagaras nu a putut interveni din cauza conditiilor meteorologice, acesta urmand a fi coborat de pe munte pe cale terestra de.

Alpinist celebru, mort in Muntii Fagaras

Un alpinist care a disparut in Muntii Fagaras este cautat de echipe ale Salvamont Sibiu si Arges, de jandarmi sibieni si argeseni dar si de un elicopter al MAI, a declarat sambata seful Salvamont Sibiu Ad.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )