Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un alt judet din Romania decide ca este obligatorie purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul scolilor

Hotnews Hotnews,
 Un alt judet din Romania decide ca este obligatorie purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul scolilor

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie pe o raza de 100 de metri in jurul institutiilor de invatamant din judetul Botosani, incepand de marti. O astfel de masura a intrat in vigoare de luni si in judetul Galati. continuă pe Hotnews

Judetul din Romania in care masca e obligatorie si la 100 de metri de scoala

In Galati, masca devine obligatorie si in apropierea scolilor.

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta .

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

Catastrofa fara precedent pentru Romania. Cum este, de fapt, bugetul tarii in prezent

Romania pare sa se afle la un pas de catastrofa economica. Adevaratele efecte ale saptamanilor de stare de urgenta, a lunilor de restrictii si ale cheltuielilor uriase provocate de pandemia de COVID-19 abia acum incep sa se resimta. Ce s-a intamplat, de fapt, cu bugetul Romaniei? Catastrofa fara precedent pentru Romania in primele opt luni .

Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Romania ascunde unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. Printre locurie pe care trebuie sa le vizitezi se numara, fara doar si poate, cascada Bigar. Este de o frumusete rara si a ajuns celebra in intreaga lume. insa nu este singura! Iat cateva dintre cele mai spectaculoase cascade din Romania! Sunt destinatia ideala pentru .

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

Biroul Electoral Central a decis. Un nou tur de scrutin in trei comune din Romania, unde candidatii sunt in situaie de balotaj

BEC a decis, in cursul zilei de sambata, organizarea unui nou tur de scurtin pentru trei comune din Romania, unde sunt candidati in situatii de balotaj, informeaza Agerpres. Potrivit hotararii ce a fost.

Deces halucinant. Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,.

Sfarsit tragic: Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )