Libnet.ro
UNICEF

07:30

Catastrofa fara precedent pentru Romania. Cum este, de fapt, bugetul tarii in prezent

Playtech Playtech,
Catastrofa fara precedent pentru Romania. Cum este, de fapt, bugetul tarii in prezent

Romania pare sa se afle la un pas de catastrofa economica. Adevaratele efecte ale saptamanilor de stare de urgenta, a lunilor de restrictii si ale cheltuielilor uriase provocate de pandemia de COVID-19 abia acum incep sa se resimta. Ce s-a intamplat, de fapt, cu bugetul Romaniei? Catastrofa fara precedent pentru Romania in primele opt luni . continuă pe Playtech

VASILE DANCU, DESPRE SITUATIA DE LA SECTORUL 1: Este rusinos pentru Romania; nu este normal

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dancu, a declarat, astazi, ca situatia de la Biroului electoral Sector 1 trebuie sa ajunga in justitie, adaugand ca este rusinos pentru Romania ceea se intampla si a spus ca nu este normal ca, dupa ce s-au inchis urnele, cineva sa umble prin sacii cu buletinele de vot.

Coronavirus in Romania: Bilant zilnic fara precedent in Bucuresti - 517 Trei judete cu peste 100 de noi imbolnaviri

Capitala a inregistrat un bilant fara precedent al cazurilor noi de coronavirus - 517 - urmata de judetul Bacau, cu 168 de noi imbolnaviri. in alte doua judete - Ilfov si Iasi - bilantul zilnic depaseste 100 de cazuri, conform datelor transmise vineri de Grupul de Comunicare Strategica.

Situatie fara precedent la alegerile locale: cum a ajuns sa aiba 100% din voturile exprimate

Alegerile locale din Romania au inclus niste evenimente foarte ciudate, multe dintre ele fara precedent la nivel local sau global. Printre ele se numara si primarul ales cu 100% dintre.

Bianca Dragusanu, jigniri fara precedent dupa bataia de ieri. Derapajul pe care l-a avut

Se pare ca Bianca Dragusanu a redeschis razboiul cu Daria Radionova, fosta iubita a lui Alex Bodi. Astfel, pe contul ei de instagram, vedeta a postat doua fotografii cu rusoaica pe care a numit-o prostituata. Bianca Dragusanu, jigniri fara precedent dupa bataia de ieri Astfel, la numai o zi de cand a aparut plina de .

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala! Autoritatile, in alerta!

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala care ingrijesc pacienti cu noul Covid: locurile in ATI s-au epuizat. Autoritatile vor sa includa si alte spitale din Capitala pentru tratamentul pacientilor cu Covid 19.

Vladimir Putin a denuntat marti presiuni externe fara precedent asupra Republicii Belarus

Presedintele rus Vladimir Putin a denuntat marti presiuni externe fara precedent asupra Republicii Belarus, zguduita de o miscare de protest inedita impotriva presedintelui Aleksandr Lukasenko, dupa realegerea lui controversata pe 9 august, informeaza AFP.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor legislative: Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca o eventuala prelungire a mandatului actualului Parlament ar avea consecinte negative pentru Romania. Seful Guvernului a facut aceste precizari vineri, in contextul in.

Uniunea Europeana, un nou imprumut pentru Romania. Cati bani a primit Guvernul

Romania a obtinut un imprumut de la Uniunea Europeana la dobanzi avantajoase pentru sustinerea demersurilor autoritatilor autoritatilor din Romania pentru protejarea cetatenilor si atenuare a consecintelor socio-economice generate de pandemia de coronavirus. Uniunea Europeana, un nou imprumut pentru Romania Ministerul Finantelor Publice a anuntat vineri ca, in sedinta de Guvern din 1 octombrie, a fost .

Lovitura istorica pentru Romania. CEDO a luat decizia: cat trebuie sa plateasca Statul

Romania a primit o lovitura istorica, dupa ce tara noastra a fost condamnata la CEDO sa plateasca despagubiri de peste 15 milioane de euro proprietarilor care au fost deposedati abuziv si carora in 30 de ani nu li s-a facut dreptate in justitie. Romania, obligata de CEDO sa acorde despagubiri de 15 milioane de euro .

Schimbarile fara precedent de la Dacia. Au fost dezvaluite fix dupa anuntarea noilor modele

Dacia a prezentat deja noile generatii ale modelelor sale reprezentative, Sandero si Logan. Sandero este cel mai vandut model pe pietele vestice ale Europei, iar Logan este dominant in sectorul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )