Libnet.ro
UNICEF

14:45

Alte trei persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilantul a ajuns la 929

Antena3 Antena3,
Alte trei persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilantul a ajuns la 929

Inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit, sambata, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o femeie si doi barbati, toti avand si alte afectiuni. Bilantul a ajuns la 929. continuă pe Antena3

inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 929 in Romania

Inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit, sambata, fiind vorba despre o femeie si doi barbati, toti avand si alte afectiuni. Bilantul a ajuns la 929.

Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19. Doi dintre ei sunt batrani de la Caminul din Galati

Alte trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul bolnavilor a ramas 23, dupa ce trei decese au fost raportate de doua ori, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

inca trei victime ale noului coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 926

Noul coronavirus a mai facut inca trei victime in Romania, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 926.

20 de persoane infectate cu COVID-19 din Vrancea au fost refuzate de autoritatile din Braila

Autoritatile din judetul Braila au refuzat sa primeasca la Spitalul Judetean 20 de persoane infectate cu COVID-19 de la spitalul din Adjud, judetul Vrancea. in cele din urma, pacientii au ajuns la Spitalul din Focsani, printr-o decizie a Prefecturii din Vrancea.

Alte sapte persoane din randul personalului de la caminul Sf.Spiridon au fost confirmate cu COVID-19

436 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 in judetul Galati, 191 de persoane s-au vindecat si au fost externate, iar 66 de persoane au decedat. Numarul persoanelor din randul personalului infectate cu noul coronavirus de la caminul Sf. Spiridon din Galati a ajuns la 17.

939 de decese legate de COVID-19 in Romania. Ultimele 3 victime inregistrate in randul pacientilor cu coronavirus proveneau din Bucuresti, Arges si Bistrita-Nasaud

UPDATE, 9 mai, ora 21. 30 Grupul de Comunicare Strategica a anuntat alte trei decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus, astfel ca bilantul victimelor din Romania a urcat la 939. Ultimele.

inca 13 decese cauzate de coronavirus. Numarul mortilor a ajuns in Romania la 854 de persoane

Autoritatile au informat miercuri dimineata ca alte 13 persoane au decedat in urma infectiei cu noul coronavirus. Numarul deceselor a ajuns la 854.

Alte sase decese legate de noul coronavirus, confirmate. Bilantul mortilor ajunge la 864

Sase noi decese legate de infectia cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri seara, potrivit unui anunt al Grupului de Comunicare Strategica. Bilantul total al mortilor, in Romania, ajunge la 864.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )