Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19. Doi dintre ei sunt batrani de la Caminul din Galati

Antena3 Antena3,
Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19. Doi dintre ei sunt batrani de la Caminul din Galati

Alte trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul bolnavilor a ramas 23, dupa ce trei decese au fost raportate de doua ori, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. continuă pe Antena3

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit din cauza coronavirusului. El se afla in concediu de odihna din martie, iar in luna aprilie s-a simtit rau, acuzand probleme respiratorii.

Alte trei persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilantul a ajuns la 929

Inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit, sambata, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o femeie si doi barbati, toti avand si alte afectiuni. Bilantul a ajuns la 929.

Trei copii din New York au murit din cauza unui sindrom inflamatoriu acut despre care se crede ca e asociat COVID-19

Trei copii din New York au murit din cauza din cauza unui sindrom inflamatoriu rar despre care se crede ca este asociat cu COVID-19, a declarat sambata Andrew Cuomo.

Nelu Tataru, despre controversele privind raportarea deceselor: Noi raportam toate persoanele decedate care au fost infectate cu COVID-19. Nu spun ca au murit din cauza coronavirusului, dar au fost contaminate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca in Romania se raporteaza toate decesele pacientilor infectati cu COVID-19, indiferent daca virusul a fost ce.

Alte sapte persoane au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 936 decese in Romania

Sapte noi decese au fost raportate in Romania. Bilantul persoanelor care au murit din cauza infectiei cu coronavirus a ajuns la 936.

inca trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 891 de cazuri

Inca trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul deceselor ajunge in prezent la 891 de cazuri.

Marea Britanie: Peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Peste 31. 000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, a anuntat vineri guvernul de la Londra, relateaza AFP.

Rapperul britanic Ty a murit din cauza Covid-19

Rapperul britanic Ty, in varsta de 47 de ani, a murit din cauza Covid-19, a anuntat echipa lui. Artistul a contractat virusul la inceputul anului,.

Actorul Roy Horn a murit din cauza infectiei cu coronavirus, la 75 de ani

Roy Horn, actorul cunoscut pentru duoul Siegfried si Roy, a murit din cauza infectiei cu coronavirus, la varsta de 75 de ani, a anuntat publicistul sau.

inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 929 in Romania

Inca trei persoane confirmate cu coronavirus au murit, sambata, fiind vorba despre o femeie si doi barbati, toti avand si alte afectiuni. Bilantul a ajuns la 929.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )