Libnet.ro
UNICEF

12:30

O ambarcatiune turistica s-a scufundat in Turcia. Trei persoane au murit

Antena3 Antena3,
O ambarcatiune turistica s-a scufundat in Turcia. Trei persoane au murit

Autoritatile turce au transmis ca cele trei persoane date disparute in urma scufundarii unei ambarcatiuni turistice in largul coastelor provinciei Mugla din sud-vestul Turciei au fost gasite. continuă pe Antena3

O ambarcatiune cu turisti s-a scufundat in apropierea statiunii Marmaris din Turcia: Trei persoane au murit

O barca pe care se aflau turisti s-a scufundat miercuri in largul coastei Marmaris din Turcia, informeaza hurriyetdailynews. com. Trei persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Celelalte opt au.

O ambarcatiune cu turisti s-a scufundat in apropierea statiunii Marmaris din Turcia: Trei persoane, disparute

O barca pe care se aflau turisti s-a scufundat miercuri in largul coastei Marmaris din Turcia, informeaza hurriyetdailynews. com. Potrivit primelor informasii, opt persoane au fost salvate, iar trei.

Trei persoane au murit, intr-un accident pe DE 58

Trei persoane au murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un camion care circula din sens opus, pe DE 58, informeaza ISU Maramures.

Accident grav in Maramures intre o masina si un camion: Trei persoane, printre care si un copil, au murit. Alti doi adulti si un copil sunt in stare grava la spital

Trei persoane, printre care si un copil, au decedat in urma unui accident rutier, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un camion care circula din sens opus, in noaptea de marti spre miercuri, pe DE 58, in Pasul Mesteacan, potrivit dispeceratului ISU Maramures, citat de Agerpres.

Accident grav in Maramures. Trei persoane, printre care si un copil, au murit

Trei persoane, printre care si un copil, au decedat in urma unui accident rutier, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un camion care circula din sens opus, in noaptea de marti spre.

Acccident grav in Maramures: Trei persoane decedate si alte trei ranite

Un accident grav a avut loc miercuri dimineata, in judetul Maramures care a rezultat moartea a trei persoane si trei persoane ranite, informeaza Mediafax. Reprezentantii ISU Maramures au.

Acccident grav in Maramures: Trei persoane decedate si alte trei ranite

Un accident grav a avut loc miercuri dimineata, in judetul Maramures care a rezultat moartea a trei persoane si trei persoane ranite, informeaza Mediafax. Reprezentantii ISU Maramures au.

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni, potrivit Digi24. Totul s-a intamplat pe litoral, in statiunea Eforie Sud. Cele trei persoane pe care le-a.

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni din Eforie Sud

Actorul Ioan Dichiseanu a lovit cu masina, duminica, trei persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din Eforie Sud, acestea suferind traumatisme usoare, iar politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, informeaza News. ro.

Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni din Eforie Sud

Ion Dichiseanu a lovit cu masina, duminica, trei persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din Eforie Sud, iar politistii au deschis pe numele actorului dosar penal pentru vatamare corporala din culpa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )