Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ambasada Statelor Unite ale Americii tipareste din nou vize. Romanii sunt sfatuiti totusi sa nu isi cumpere bilete inainte de a primit pasaportul

Adevărul Adevărul,
Ambasada Statelor Unite ale Americii tipareste din nou vize. Romanii sunt sfatuiti totusi sa nu isi cumpere bilete inainte de a primit pasaportul

Ambasada Statelor Unite ale Americii SUA) a inceput sa tipareasca vize temporare si de imigrare, dupa ce timp de doua saptamani acest proces nu a fost posibil din cauza unor probleme tehnice. continuă pe Adevărul

Ambasada SUA tipareste din nou vize. Ce romandari fac americanii

Ambasada Stator Unite de la Bucuresti a reinceput sa tipareasca vize temporare si de imigrare, dupa aproape doua saptamani in care acest lucru nu a fost posibil din motive tehnice, se arata intr-un anunt al Sectiei Consulare.

Echipa Statelor Unite, prima finalista a Cupei Mondiale din Canada

Echipa Statelor Unite ale Americii a invins formatia Germaniei cu scorul de 2-0, marti, la Montreal, si va juca finala Cupei Mondiale feminine de fotbal din Canada, duminica, la Vancouver, scrie.

Videoclip marca YouTube lansat in onoarea legalizarii casatoriilor gay din SUA. VIDEO

YouTube a lansat un videoclip pentru a onora decizia Curtii Supreme a Statelor Unite ale Americii pentru legalizarea casatoriilor gay, informeaza elle. com. in ultimii 10 ani, toti oamenii, fie ca e vorba despre.

Tarifele de roaming vor fi eliminate din iunie 2017 pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene

Persoanele care vor calatori din iunie 2017 in interiorul statelor membre ale Uniunii Europene vor achita incepand cu 15 iunie 2017, aceleasi tarife de telefonie mobila ca acasa, fara niciun alt cost.

Eurotunelul care leaga Franta de Marea Britanie a fost, din nou, inchis temporar

Eurotunelul, celebra cale de comunicatii care leaga Franta de Marea Britanie prin subteran, pe sub Canalul Manecii, a fost, din nou, inchis temporar din cauza protestelor personalului unei companii de feriboturi.

Presedintele Iohannis ii cere DIN NOU demisia premierului Ponta. in Financial Times de aceasta data

Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Financial Times presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut din nou demisia premierului Ponta spunand ca este inadmisibil ca un prim-ministru sa conduca tara atat timp cat este urmarit penal si este acuzat de procurorii DNA de fapte de coruptie.

Radiaza! Diana Dumitrescu, din nou indragostita. Vezi cum arata iubitul ei

A trecut printr-un divort si cateva relatii esuate, dar dragostea i-a batut din nou la usa Dianei Dumitrescu.

Cum a ajuns cantareata americana Taylor Swift, din nou, pe prima pagina a site-urilor de profil

Cantareata americana Taylor Swift a ajuns din nou pe prima pagina a site-urilor de profil, dupa uriasul concert sustinut la Londra, in fata a peste 65. 000 de oameni adunati in celebrul Hyde.

Grecia: Alexis Tsipras cere din nou UE o prelungire a programului de ajutor

Premierul grec Alexis Tsipras a anuntat ca a cerut din nou, duminica, UE o prelungire a programului de ajutor, relateaza Agerpres. Premierul Tsipras a indicat ca a adresat aceasta cerere presedintelui.

VIDEO. O fetita de sapte ani din SUA apara drepturile comunitatii gay in fata unui homofob

O fetita de sapte ani apara drepturile LGBT in fata unui homofob, in cadrul unui Festival din Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )