Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ambasadorul Marii Britanii explica situatia postului Sky News, acuzat ca a difuzat un reportaj calomnios la adresa Romaniei

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Marii Britanii explica situatia postului Sky News, acuzat ca a difuzat un reportaj calomnios la adresa Romaniei

Ambasadorul la Bucuresti al Regatului Unit al Marii Britanii, Paul Brummell, a facut o scurta declaratie despre situatia postului de televiziune Sky News, acuzat ca a difuzat un reportaj calomnios la adresa Romaniei. continuă pe România Liberă

Ce spune ambasadorul Marii Britanii in Romania despre inscenarea jurnalistica a postului Sky News

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, le-a raspuns internautilor romani, care i-au cerut sa prezinte o reactie oficiala a diplomatiei britanice fata de scandalul generat de reportajul Sky News despre traficul de arme din Romania.

Ambasadorul Marii Britanii in Romania le-a raspuns internautilor care-l criticau pe jurnalistul Stuart Ramsay pe Twitter

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, le-a raspuns internautilor romani, care i-au cerut sa prezinte o reactie oficiala a diplomatiei britanice fata de scandalul generat de reportajul trucat al jurnalistului Staurt Ramsay despre traficul de arme din Romania, scrie News. ro. Brummell a sustinut, intr-un mesaj postat pe Twitter, ca Sky News este o televiziune privata, iar executivul britanic nu poate sa-si prezinte opinia cu privire la reportajul lui Stuart Ramsay sau activitatile jurnalistilor postului.

Reportajul trucat al Sky News despre traficul ilegal de arme din Romania: Ambasadorul Marii Britanii sustine ca Executivul britanic nu poate comenta activitatea jurnalistilor de la un post detinut de o entitate privata (VIDEO)

La aproape o saptamana de la difuzarea controversatului reportaj despre traficul ilegal de arme care a dus la declansarea unei anchete DIICOT, apare si prima reactie oficiala a Ambasadei Marii Britanii.

UPDATE. Rechizitoriu DUR la adresa jurnalistilor britanici de la Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania. Ei sunt CITATI pentru anchetare! Romanii care au jucat rolul traficantilor de arme, ARESTATI PREVENTIV

DIICOT a lansat acuzatii dure la adresa jurnalistului britanic Stuart Ramsay si a postului TV Sky News. Investigatiile s-au extins, prin comisie rogatorie internationala, si asupra membrilor echipei Sky News, care au fost citati pentru audieri. Romanii care au jucat rolul traficantilor in reportajul trucat al televiziunii britanice au fost arestati preventiv. Avocatul lor a facut recurs.

UPDATE. Rechizitoriu DUR la adresa jurnalistilor britanici de la Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania. Ei sunt CITATI pentru anchetare! Romanii care au jucat rolul traficantilor de arme, RETINUTI

DIICOT a lansat acuzatii dure la adresa jurnalistului britanic Stuart Ramsay si a postului TV Sky News. Investigatiile s-au extins, prin comisie rogatorie internationala, si asupra membrilor echipei Sky News, care au fost citati pentru audieri. Procurorii DIICOT i-au retinut pe romanii care au jucat rolul traficantilor in reportajul trucat al televiziunii britanice.

Ambasada Romaniei la Londra acuza Sky News de neadevaruri si cere difuzarea rezultatelor anchetei DIICOT

Ambasada Romaniei din Marea Britanie a transmis, joi, o scrisoare postului de televiziune Sky News in care acuza prezentarea unor informatii neadevarate in reportajul despre vanzarea armelor din Romania si cere difuzarea unui drept la replica in care sa fie prezentare rezultatele preliminarii ale anchetei DIICOT.

Ambasada Romaniei la Londra cere Sky News sa difuzeze rezultatele anchetei DIICOT

Ambasada Romaniei in Marea Britanie a trimis o noua scrisoare postului de televiziune Sky News prin care cere difuzarea in conditii similare reportajului despre traficanti de arme din Romania.

Dan Mihalache atrage atentia la adevaratele motive din spatele materialului Sky News: Cine sunt finantatorii reportajului

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, intervine din nou in scandalul materialului Sky News care are ca subiect central o banda de asa-zisi traficanti de arme romani, potrivit.

Brexit. Iesirea Marii Britanii din UE ar putea fi amanata pana la finalul lui 2019

Iesirea efectiva a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea fi amanata pana la finalul lui 2019 din cauza dificultatilor cu care se confrunta administratia britanica si a alegerilor din Franta si Germania, relateaza Sunday Times, potrivit AFP.

Sunday Times: Iesirea efectiva a Marii Britanii din UE ar putea fi amanata pana la finalul lui 2019

Iesirea efectiva a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea fi amanata pana la finalul lui 2019 din cauza dificultatilor cu care se confrunta administratia britanica si a alegerilor din Franta si Germania, informeaza AFP citand Sunday Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )