Libnet.ro
UNICEF

21:01

Reportajul trucat al Sky News despre traficul ilegal de arme din Romania: Ambasadorul Marii Britanii sustine ca Executivul britanic nu poate comenta activitatea jurnalistilor de la un post detinut de o entitate privata (VIDEO)

B1 B1,
Reportajul trucat al Sky News despre traficul ilegal de arme din Romania: Ambasadorul Marii Britanii sustine ca Executivul britanic nu poate comenta activitatea jurnalistilor de la un post detinut de o entitate privata (VIDEO)

La aproape o saptamana de la difuzarea controversatului reportaj despre traficul ilegal de arme care a dus la declansarea unei anchete DIICOT, apare si prima reactie oficiala a Ambasadei Marii Britanii. continuă pe B1

Reportajul trucat Sky News, faza pe catuse

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay, autorul reportajului despre traficul de arme din Romania, va raspunde intrebarilor procurorilor romani care, cel mai probabil, il vor acuza de comunicare de stiri false, daca prin aceasta se pune in pericol securitatea nationala, dar si de constituire a unui grup infractional. Cei trei romani care l-au ajutat pe jurnalist sa realizeze reportajul trucat au ajuns deja dupa gratii pentru 30 de zile.

DIICOT: Reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, inscenat

Procurorii DIICOT au identificat armele si persoanele mascate care apar in reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, potrivit procurorului sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, care a declarat ca in acest caz se confirma un scenariu, despre care crede ca a fost pus la cale de jurnalistii britanici.

UPDATE. Rechizitoriu DUR la adresa jurnalistilor britanici de la Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania. Ei sunt CITATI pentru anchetare! Romanii care au jucat rolul traficantilor de arme, ARESTATI PREVENTIV

DIICOT a lansat acuzatii dure la adresa jurnalistului britanic Stuart Ramsay si a postului TV Sky News. Investigatiile s-au extins, prin comisie rogatorie internationala, si asupra membrilor echipei Sky News, care au fost citati pentru audieri. Romanii care au jucat rolul traficantilor in reportajul trucat al televiziunii britanice au fost arestati preventiv. Avocatul lor a facut recurs.

UPDATE. Rechizitoriu DUR la adresa jurnalistilor britanici de la Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania. Ei sunt CITATI pentru anchetare! Romanii care au jucat rolul traficantilor de arme, RETINUTI

DIICOT a lansat acuzatii dure la adresa jurnalistului britanic Stuart Ramsay si a postului TV Sky News. Investigatiile s-au extins, prin comisie rogatorie internationala, si asupra membrilor echipei Sky News, care au fost citati pentru audieri. Procurorii DIICOT i-au retinut pe romanii care au jucat rolul traficantilor in reportajul trucat al televiziunii britanice.

FOTO + VIDEO. Controversa privind echipa Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania, in atentia presei internationale

Scandalul provocat de reportajul realizat de jurnalistii britanici de la Sky News, privind presupusul trafic cu arme din Romania, a ajuns in atentia presei internationale. Astfel, publicatii precum The Independent si The Guardian au scris despre acuzatiile formulate atat de autoritatile de la Bucuresti, cat si de jurnalistul britanic Stuart Ramsay.

Ce spune ambasadorul Marii Britanii in Romania despre inscenarea jurnalistica a postului Sky News

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, le-a raspuns internautilor romani, care i-au cerut sa prezinte o reactie oficiala a diplomatiei britanice fata de scandalul generat de reportajul Sky News despre traficul de arme din Romania.

Ce-i paste pe jurnalistii Sky News care au regizat traficul de arme din Romania. Filmul inscenarii

Jurnalistii Sky News acuzati ca au inventat un reportaj despre traficul de arme din Romania au incalcat nu numai deontologia profesionala, dar si legislatia romaneasca. Este motivul pentru care procurorii DIICOT, care instrumenteaza cazul, iau in calcul punerea sub acuzare a jurnalistilor britanici pentru infractiuni contra securitatii nationale prin comunicarea de informatii false.

Controversa Sky News: Barbatii care ar fi facut trafic de arme au plecat de la DIICOT, dupa mai multe ore de audieri. Ce spune Ramsay despre acuzatiile care i se aduc

Cetatenii romani care apar in materialul realizat de jurnalistii de la Sky News, privind traficul de arme din Romania, au fost identificati si sunt audiati de procurorii DIICOT.

DIICOT ar putea extinde ancheta asupra jurnalistilor de la Sky News in scandalul traficului regizat cu arme

In dosarul deschis in urma difuzarii reportajului Sky News despre presupusi traficanti de arme din Romania, anchetatorii vor face cercetari privind infractiuni contra securitatii nationale,.

Reportajul despre traficantii de arme din Romania in vizorul CNA-ului britanic: 12 plangeri depuse pe numele televiziunii Sky News

Ofcom, forul audioviziual britanic, va analiza 12 plangeri depuse in legatura cu reportajului televiziunii Sky News depre traficantii de arme din Romania. Materialul difuzat de postul britanic.

ştiri de la B1

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )