Libnet.ro
UNICEF

09:31

Amenda de 270 milioane dolari pentru banca israeliana Leumi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenda de 270 milioane dolari pentru banca israeliana Leumi

Grupul bancar israelian Leumi Bank a acceptat, ieri, sa plateasca o amenda de 270 milioane dolari si sa furnizeze numele a peste 1. 000 clienti, ca sa fie scos de sub urmarire penala pentru ca a ajutat mai multi contribuabili americani sa faca evaziune fiscala, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Banca israeliana Leumi, amendata cu 270 milioane de dolari pentru ca a ajutat la evaziune fiscala in SUA

Grupul bancar israelian Leumi Bank, prezent si pe piata din Romania, a acceptat luni sa plateasca o amenda de 270 milioane de dolari si sa furnizeze numele a peste o mie de clienti pentru a scapa de urmarirea penala pentru ajutor acordat evaziunii fiscale in SUA.

ONU: Israel, obligat sa plateasca Libanului peste 850 milioane dolari

Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) a decis, vineri, ca Israel sa plateasca Libanului despagubiri de 856,4 milioane dolari pentru revarsarea de petrol mareea neagra) care a afectat litoralul libanez in timpul razboiului din 2006 impotriva organizatiei Hezbollah, transmite AFP.

ONU cere Israelului sa plateasca Libanului 856,4 milioane de dolari pentru mareea neagra din 2006

Adunarea Generala a Natiunilor Unite s-a pronuntat ca Israelul sa plateasca despagubiri Libanului in valoare de 856,4 milioane de dolari pentru mareea neagra care a afectat Mediterana in timpul razboiului impotriva Hezbollahului in 2006, relateaza AFP.

SUA au amendat Alstom cu 772 milioane de dolari pentru fapte de coruptie

Autoritatile americane au anuntat ieri o amenda record de 772,29 de milioane de dolari in cazul grupului energetic francez Alstom, acuzat de coruptie in mai multe tari, printre care Indonezia, Arabia Saudita sau Egipt, transmite Reuters.

Companii majore, amendate in Franta cu 951 milioane euro pentru cartel

Autoritatea de reglementare a Concurentei din Franta a amendat cu suma record de 951,2 milioane de euro 1,17 miliarde dolari) companii majore, printre care L 'Oreal si Unilever, pentru ca au fixat preturile unor produse de larg consum.

Adeplast estimeaza afaceri de aproape 300 milioane lei, pentru 2014

Compania Adeplast estimeaza ca va inchide anul 2014 cu o cifra de afaceri de 299 milioane de lei, ceea ce inseamna aproximativ 67 milioane de euro, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )