Libnet.ro
UNICEF

08:00

Amenda CNA pentru Antena 1, in urma unui caz prezentat la Acces Direct. Cati bani va plati postul

Playtech Playtech,
Amenda CNA pentru Antena 1, in urma unui caz prezentat la Acces Direct. Cati bani va plati postul

Antena 1 a fost amendat de catre Consiliul National al Audiovizualului pentru difuzarea unor detalii mult prea explicite dintr-o marturie a unui pedofil la o ora accesibila minorilor. Ce suma este nevoita sa plateasca trustul? Antena 1, amendat de CNA pentru difuzarea Totul a pornit de la un caz al unui pedofil. Emisiunea Acces Direct . continuă pe Playtech

Preotul care a starnit controverse prin declaratiile despre viol revine si invoca argumente stiintifice: Daca o femeie ramane insarcinata in urma unui viol, este vorba mai degraba de un viol la care a fost constransa sa consimta din punct de vedere fizio

Preotul Vasile Raduca, prodecanul Facultatii de Teologie din Bucuresti, care a starnit controverse prin declaratiile facute la Radio Trinitas potrivit carora daca o femeie ramane insarcinata dupa un viol este posibil sa-i fi placut, iar sexul cu prezervativ este masturbare, tine sa vina cu explicatii necesare pentru a clarifica problemele extrem de delicate care nu puteau fi rezolvate la telefon si la radio, din lipsa de timp, dar care au avut un raspuns cat se poate de valid din punct de vedere teologic. Preotul sustine, intr-un punct de vedere transmis miercuri HotNews. ro, ca stie ca cercetatorii in domeniul medical considera ca, in cele mai multe cazuri, violarea unei femei nu se soldeaza automat si cu ramanerea gravida a acesteia, iar victima are la dispozitie cateva ore in care ar putea ajunge la un centru medical specializat, unde primeste ingrijiri igienice speciale sau poate face ea insasi acest lucru), incat violul sa nu se soldeze cu o sarcina, insa aceste aspecte tin si de educatia primita. Daca o femeie ramane insarcinata in urma unui viol, este vorba mai degraba de un viol la care aceasta a fost constransa sa consimta din punct de vedere fiziologic, mai afirma preotul.

A intrat in coma in urma unui masaj facut in Thailanda. Tanara insarcinata nu a mai putut fi salvata de medici

O tanara insarcinata si-a pierdut viata in urma unui masaj la picioare facut in Thailanda. Imediat dupa masaj, modelul de 25 de ani a intrat in coma si dupa sase luni a murit. Wieawan.

Tamas provoaca un nou cutremur: Romanul e dat disparut de Hapoel Haifa! Detaliile unui caz incredibil

Gabriel Tamas 35 de ani) a primit o noua sansa din partea israelienilor, desi a fost in centrul unui scandal la finalul caruia noua din zece echipe l-ar fi concediat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )