Libnet.ro
UNICEF

06:15

Amenintare clara pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
Amenintare clara pentru Simona Halep

Desi nu face parte din primele 100 de jucatoare ale lumii, americanca Shelby Rogers este convinsa ca are sanse sa castige partida cu Simona Halep din turul trei de la US Open, spunand ca va lupta ca o nebuna pentru. continuă pe Antena3

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

Vesti excelente pentru Simona Halep. Si-a asigurat prezenta la Singapore

Aflata la New York pentru US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului, Simona Halep a primit o veste excelenta din partea WTA.

US Open: Veste MARE pentru Simona Halep. A scapat de adversara de COSMAR de pe jumatatea sa de tablou!

US Open a suferit o noua pierdere majora, dupa ce Caroline Wozniacki, a patra favorita, a fost eliminata inca din turul al doilea al competitiei. Daneza era cea mai mare amenintare pentru Halep, in cursa spre titlu, dupa Serena Williams.

Veste minunata pentru Simona Halep

Victoria Simonei Halep, locul 2 WTA, in fata croatei Marina Erakovic, numarul 99 mondial, in primul tur de la US Open, i-a asigurat sportivei noastre calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, scrie Dolce.

Performanta majora pentru Simona Halep

O atmosfera destinsa, sarbatoreasca aproape, s-a instalat, joi seara, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows, dominat de spectatori romani, cand a devenit clar, dupa primul set, ca perechea formata.

Simona Halep ajunge in turul 3 la US Open

Calificare fara probleme pentru Simona Halep in turul 3 la US Open, turneul de Mare Slem care se desfasoara in aceste zile la New York.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul al treilea la US Open. Pentru a treia oara consecutiv, o adversara in PREMIERA

Simona Halep, cap de serie 2, va evolua pentru a treia oara consecutiv, la US Open, in fata unei jucatoare pe care o va intalni pentru prima data in cariera sa. Romanca o va intalni, in turul al treilea, pe americanca Shelby Rogers, 104 WTA.

LIVE TEXT Simona Halep - Katerina Bondarenko: ora 20.00. Adversara noua pentru romanca in turul doi, la US OPEN 2015

Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, joi, in turul al doilea, la US Open, pe Katerina Bondarenko, 104 WTA, venita din calificari. Halep se va duela pentru prima data in cariera cu sportiva ucraineana.

Simona Halep-Marina Erakovici. Halep, primul test la US Open

Simona Halep-Marina Erakovici Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe.

US Open: cine e Shelby Rogers, tenismena care se va lupta ca o nebuna pentru a o invinge pe Simona Halep

Calificata in turul al treilea la US Open, Simona Halep o va intalni sambata pe Shelby Rogers, din Statele Unite ale Americii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )