Libnet.ro
UNICEF

07:45

LIVE TEXT Simona Halep - Katerina Bondarenko: ora 20.00. Adversara noua pentru romanca in turul doi, la US OPEN 2015

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT Simona Halep - Katerina Bondarenko: ora 20.00. Adversara noua pentru romanca in turul doi, la US OPEN 2015

Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, joi, in turul al doilea, la US Open, pe Katerina Bondarenko, 104 WTA, venita din calificari. Halep se va duela pentru prima data in cariera cu sportiva ucraineana. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Simona Halep - Marina Erakovici: ora 18.00. Romanca ia startul la US OPEN

Simona Halep, 2 WTA si a doua favorita, o intalneste pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, 99 WTA, marti, in primul tur la US Open. Romanca va juca pentru prima cu Erakovici.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic (de la ora 18:00)

Simona Halep deschide seria meciurilor de marti de pe Arthur Ashe, numarul doi mondial intalnind-o pe Marina Erakovic Noua Zeelanda, locul 99 in clasamentul WTA), in turul intai de la US Open ultimul turneu de Grand Slam al anului). Eliminata in turul trei in 2014, Simona are 130 de puncte de aparat. Meciul este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic (de la ora 18:00) - Programul jucatoarelor noastre

Simona Halep va debuta astazi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul doi, Halep o va intalni pe Marina Erakovic, din Noua Zeelanda, locul 99 WTA. Meciul va fi primul al zilei de pe Arthur Ashe, va incepe la ora 18:00 si va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic 6-2, 3-0/ Halep, in turul doi la Flushing Meadows - Erakovic a abandonat din motive medicale

Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita numarul doi, Simona a etalat un joc solid, reusind sa arate in multe momente o siguranta mare in lovituri in fata Marinei Erakovic, din Noua Zeelanda locul 99 WTA). La scorul de 6-2 si 3-0 in favoarea Simonei, adversara a abandonat din motive medicale partida a durat 47 de minute). Eliminata in turul trei in 2014, Simona are 130 de puncte de aparat.

LIVE US Open: Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru in primul tur (marti, ora 18:00)

Marti, in a doua zi a US Open, vor debuta in competitia Grand Slam-ului de la New York patru dintre cele cinci jucatoare din Romania aflate pe tabloul principal de simplu. Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru sunt programate in deschiderea zilei de la ora 18:00.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al US Open: Sportiva romanca a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe ucraineanca Katerina Bondarenko, pozitia 104 WTA, sportiva venita din calificari, calificandu-se astfel in turul al.

Halep joaca in turul doi la US Open cu Katerina Bondarenko

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe sportiva ucraineana Katerina Bondarenko, locul 104 WTA, venita din calificari, in turul doi la US Open, ultimul Grand Slam al anului, potrivit.

Simona Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar a fost suficient ca sa castig

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, dupa ce a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko, ca nu a practicat cel mai bun tenis al ei, dar evolutia a fost suficienta pentru a obtine calificarea in turul al.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: joaca in turul al doilea cu Bondarenko

Simona Halep o intalneste pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

FOTO Simona Halep la US Open: a castigat meciul cu Bondarenko, s-a calificat in turul al treilea. Prima reactie

Simona Halep a invins-o pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )