Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un american a fost ARESTAT la 30 de ani dupa ce a deturnat unui avion de pasageri

Antena3 Antena3,
Un american a fost ARESTAT la 30 de ani dupa ce a deturnat unui avion de pasageri

Americanul William Potts, poreclit de presa Pantera Neagra, care in urma cu 30 de ani a deturnat un avion si a fugit apoi in Cuba, s-a intors ieri in SUA, unde a fost arestat de agentii FBI direct de pe. continuă pe Antena3

Un american a fost ARESTAT la 30 de ani dupa deturnarea unui avion de pasageri

Americanul William Potts, poreclit de presa Pantera Neagra, care in urma cu 30 de ani a deturnat un avion si a fugit apoi in Cuba, s-a intors ieri in SUA, unde a fost arestat de agentii FBI direct de pe.

DIICOT: Un politist din Iasi, acuzat de exploatare sexuala, a fost arestat preventiv.

Procurorii DIICOT din Iasi au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a trei persoane acuzate de exploatare sexuala, printre care si un politist, dupa ce au efectuat mai multe perchezitii domiciliare si au constatat ca inculpatii racolau tinere si le vindeau pe internet. In data de 5 noiembrie, politistii DIICOT au efectuat trei perchezitii domiciliare in cadrul unei actiuni pe linia combaterii traficului de persoane in scopul exploatarii sexuale. Citeste si: Fost procuror DIICOT si .

Adjunctul sefului IPJ Bihor, Ioan Brandas, a fost arestat: Este acuzat ca proteja activitatea infractionala a unor firme pe care le si finanta in parte

Curtea de Apel Oradea a decis, joi, ca adjunctul sefului Politiei Judetene Bihor, Ioan Brandas, sa fie arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a protejat activitatea infractionala a unor firme.

Un american de 23 de ani a castigat finala Mondialului de poker: Premiul sau consta in 8,4 milioane de dolari

Un american de 23 de ani, jucator profesionist de poker, a castigat finala World Series of Poker de la Las Vegas, punand mana pe premiul de 8,4 milioane de dolari. Ryan Riess, originar chiar din Las Vegas, a trecut.

Studiu: La 40 minute dupa consumul unui pahar de Cola pupilele se dilata, tensiunea creste si ficatul elibereaza zahar

Tot mai multe persoane consuma Cola, insa nu stiu ce se intampla in organismul lor dupa ce au baut un singur pahar. Minds a publicat un articol in care explica ce se intampla in organism intr-o.

Cum a fost cucerita Andreea Marin dupa divort

Andreea Marin marturiseste ca, dupa divortul de Stefan Banica, a avut curajul de a incepe o noua relatie multumita caracterului special al actualului ei logodnic, Tuncay Ozturk. Acesta s-a dovedit a fi modest, cu bun simt si dornic sa le fie bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )