Libnet.ro
UNICEF

06:00

Americanii socheaza: Cu ce jucatoare au inlocuit-o pe Simona Halep la US Open

Adevărul Adevărul,
Americanii socheaza: Cu ce jucatoare au inlocuit-o pe Simona Halep la US Open

Ramas fara sase sportive din Top 10, turneul de la Flushing Meadows apeleaza la solutii disperate pentru a completa tabloul principal. continuă pe Adevărul

Simona Halep nu participa la US Open 2020. Anuntul care lasa competitia de la Flushing Meadows fara inca o jucatoare de Top 10

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a anuntat ca nici ea nu va participa la US Open 2020. Dubla-castigatoare de Mare Slemdevine, astfel, a saseajucatoare din Top 10 WTA care renunta la.

Simona Halep, decizie de ultima ora. De ce nu va participa la US Open!

Simona Halep nu va participa anul acesta la US Open 2020. Numarul 2 mondial a anuntat oficial ca nu va face parte din turneul Grand Slam care se va tine la New York. Care este motivul? Simona Halep nu va participa la US Open Campioana noastra a cantarit situatia speciala in care este pusa si .

Simona Halep, anunt de ultima ora despre participarea la US Open! Ce raspuns a dat imediat dupa finala castigata la Praga

Simona Halep a castigat al 21-lea titlu WTA al carierei, la Praga, dupa 6-2, 7-5 in finala cu Elise Mertens. A fost un succes care cu siguranta face minuni pentru moralul jucatoarei din Romania. Iar fanii asteapta acum decizia legata de participarea la US Open 2020. Simona a promis ca va da un raspuns dupa .

Simona Halep, nebagata in seama de americani. Ce a zis o legenda dupa retragerea romancei

Americanilor nu le pare rau ca Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la US Open. Un dezastru pentru ei ar fi retragerea Serenei Williams. Totul a fost dezvaluit de o legenda a tenisului american. Simona Halep, uitata de americani. Ce a spus o legenda dupa retragerea romancei de la US Open Simona Halep .

Simona Halep nu va merge la US Open. Suma incredibila pe care ar fi putut s-o castige

Simona Halep a anuntat, luni, ca nu va participa la US Open in acest an. Tenismena, care era principala favorita a a US Open 2020, a luat aceasta decizie din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19 din Statele Unite.

Simona Halep a anuntat cand va lua o decizie privind participarea la US Open

Simona Halep a anuntat, dupa ce a castigat Praga Open, cand va lua o decizie privind participarea ei la US Open.

Simona Halep nu va lua parte la cea mai ciudata editie de la US Open - Motivul pentru care turneul va intra in istorie

In cursul zilei de luni, Simona Halep a anuntat ca nu participa la US Open, iar decizia a fost comentata de presa de peste Ocean. Grand Slamul de la Flushing Meadows va fi unul dintre cele mai ciudate din istoria sa: fara spectatori, din cauza Covid-19, si cu cel mai slab TOP 10 aliniat vreodata.

Decizie finala: Simona Halep nu va participa la US Open

La doar o zi dupa ce si-a trecut in CV castigarea turneului de la Praga, Simona Halep a anuntat pe contul personal de Twitter ca a luat decizia de a nu participa la Grand Slamul de la US Open.

Simona Halep a hotarat daca merge sau nu la US Open

Asa cum a promis dupa finala castigata la Praga, Simona Halep s-a decis in privinta participarii la US Open, turneu care debuteaza in 31 august la New York.

Simona Halep a provocat o reactie ferma a americanilor. Ce scrie New York Times dupa ce romanca a anuntat ca nu merge la US Open

Numarul 2 WTA va absenta de la Grand Slem-ul american. Simona Halep a anuntat, pe Twitter, ca nu va face deplasarea peste Ocean, din cauza numarului ridcat de cazuri de Covid-19 din Statele Unite.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )