Libnet.ro
UNICEF

05:30

Amnesty International acuza mai multe state din UE, inclusiv Romania, ca exporta arme in Egipt, sustinand crimele si tortura

B1 B1,
Amnesty International acuza mai multe state din UE, inclusiv Romania, ca exporta arme in Egipt, sustinand crimele si tortura

Organizatia neguvernamentala Amnesty International acuza mai multe state membre UE, printre care si Romania, ca alimenteaza instabilitatea din Egipt. Reprezentantii ONG-ului sustin ca au probe care. continuă pe B1

METEO. Avertizari de vijelie si ploi torentiale pentru mai multe zone din tara

Luni se anunta cea mai calda zi din luna mai. Meteorologii spun ca vor fi 32 de grade in Lunca Dunarii si in Capitala. Asta dupa ce ieri maximele au fost de 31 de grade la Giurgiu si Zimicea.

Traficul va fi restrictionat, in weekend, pe mai multe artere din Capitala

Mai multe proteste, procesiuni religioase, parade moto sau ale camioanelor, organizate in aer liber au impus restrictii in traficul din Bucuresti atat sambata cat si duminica, anunta Brigada Rutiera a Capitalei intr-un comunicat, potrivit News. ro.

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale care au cazut sambata, 28 mai. Potrivit Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, ploile au distrus o portiune de drum din raionul Criuleni si 75 de hectare de porumb in raionul Leova.

Tot mai multe agresiuni impotriva refugiatilor, in Germania

Ministrul german de interne si-a exprimat ingrijorarea sambata fata de cresterea numarului de agresiuni contra refugiatilor in tara de la inceputul anului, denuntand abrutizarea partiala a societatii .

Dambovita, in topul judetelor cu cele mai multe cooperative agricole

Dificultatile tot mai mari in valorificarea produselor ii face pe micii fermieri sa fie din ce in ce mai receptivi la ideea asocierii intr-o cooperativa. in prezent, in Romania exista 743 de cooperative agricole, cele mai multe regasindu-se in regiunea de Nord-Est a tarii.

Profit.ro: Ultima forma a noului sistem de salarizare bugetara: Profesorii isi vor suplimenta salariul de baza cu mai multe sporuri si indemnizatii

Profesorii isi vor suplimenta salariul de baza cu mai multe sporuri si indemnizatii, precum o indemnizatie pentru invatamantul special de 15%, o gradatie de merit de 25% si o indemnizatie de dirigentie, invatatori, educatoare, profesori pentru invatamantul primar sau prescolar de 10%, toate calculate la salariul de baza. Ei vor incasa si premii in bani, din 2018, releva ultima forma a proiectului privind salarizarea bugetarilor, obtinuta de Profit. ro.

Proteste in Franta: in mai multe orase s-au organizat mitinguri impotriva noii legi a muncii (VIDEO)

Ample proteste in Franta, impotriva noii Legi a muncii. Sute de oameni din mai multe orase franceze au iesit in strada, pentru a-si striga nemultumirea. Presedintele Francois Hollande si.

O falsa politista a inselat mai multe femei carora le-a promis locuri de munca in sistem

Caz incredibil in Suceava. La doar 19 ani, o tanara din Gura Humorului a reusit sa insele mai multe femei, dupa ce s-a dat drept politista.

FOTOGALERIE Un camp usor amenajat - Cum arata cel mai mare parc din Ploiesti, inaugurat acum doua zile

La Ploiesti s-a deschis sambata cel mai mare parc din oras, dar vestea buna a fost umbrita de numeroasele neajunsuri ale noului loc de relaxare. Acum, la doua zile de la inaugurare, orice urma de festivism a disparut, iar parcul arata extrem de nefinisat si nu este nici tipenie de om. De ce? In parc nu este umbra mai deloc, lacul artificial pare dintr-o exploatare miniera, nu exista nici macar un banal chiosc, iar accesul la parc este foarte complicat.

Cu ANAF-ul la altar: Inspectorii antifrauda au descins in timpul mai multor nunti din Ploiesti (VIDEO)

ANAF-ul a stricat nuntile mai multor tineri din Ploiesti in weekend. Inspectorii anti-frauda au descins in restaurantele in care nuntasii petreceau, informeaza B1 TV. Astfel, in loc sa.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )