Libnet.ro
UNICEF

19:15

ANAF va opri activitatea si va sigila spatiul comerciantilor care nu emit bon fiscal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANAF va opri activitatea si va sigila spatiul comerciantilor care nu emit bon fiscal

Inspectorii Directiei Antifrauda vor sigila, de la 1 martie, punctul de lucru al comerciantilor prinsi ca nu utilizeaza casele de marcat fiscale sau nu emit bon fiscal pentru toate bunurile livrate sau serviciile prestate, pe durata suspendarii. continuă pe Wall-Street Ro

De la 1 martie, ANAF va suspenda activitatea si va sigila spatiul comerciantilor care nu emit bon fiscal

Incepand de la 1 martie, inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala vor dispune suspendarea activitatii si sigilarea spatiului in cazul comerciantilor care nu emit bon fiscal, potrivit noii proceduri de.

ANAF suspenda activitatea si sigileaza spatiul comerciantilor care nu emit bon fiscal

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala vor suspenda, de la 1 martie, activitatea comerciantilor prinsi ca nu utilizeaza casele de marcat fiscale sau nu emit bon fiscal si vor sigila, de asemenea, punctul de lucru al acestora.

Fiscul va sigila spatiile comerciantilor care nu emit bon fiscal de la 1 martie

Inspectorii Directiei Antifrauda vor sigila, de la 1 martie, punctul de lucru al comerciantilor prinsi ca nu utilizeaza casele de marcat fiscale sau nu emit bon fiscal pentru toate bunurile livrate sau serviciile prestate, pe durata suspendarii activitatii, cu amenzi intre 10. 000 si 15. 000 lei.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )