Libnet.ro
UNICEF

23:00

ANAF scoate la licitatie mai multe proprietati pentru recuperarea prejudiciilor stabilite de instante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANAF scoate la licitatie mai multe proprietati pentru recuperarea prejudiciilor stabilite de instante

Agentia National a de Administrare Fiscal a ANAF) organizeaz a in perioada 06 - 31 decembrie zeci de licitatii pentru valorificarea unor bunuri mobile si imobile si recuperarea sumelor stabilite prin hot arari judec atoresti pronuntate in materie penal a si ramase definitive, informeaza un comunicat al institutiei, remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF scoate la licitatie in decembrie mai multe proprietati pentru recuperarea prejudiciilor stabilite de instante

Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza in perioada 6- 31 decembrie 2016 zeci de licitatii pentru valorificarea unor bunuri mobile si imobile si recuperarea sumelor stabilite prin hotarari judecatoresti pronuntate in materie penala si ramase definitive, a anuntat marti autoritatea.

FOTO + VIDEO. Explozie intr-o parcare din Liege. Mai multe cladiri au fost avariate, iar autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului

O masina a explodat, duminica seara, intr-o parcare din Liege, incident care a paralizat o parte a centrului orasului belgian Liege, au anuntat autoritatile, precizand ca mai multe persoane au fost evacuate.

Cod galben de ninsoare si vant puternic in judetele Dolj, Olt si Mehedinti. Pe mai multe drumuri din sudul tarii se circula in conditii de ninsoare slaba

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, atentionari cod galben de ninsoare si vant puternic pentru judetele Dolj, Olt si Mehedinti. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. pe mai multe sectoare de drumuri nationale, in judetele din sudul tarii, traficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare slaba, insa nu sunt semnalate blocaje si nici probleme deosebite de vizibilitate in trafic.

PRU a avut cele mai multe clipuri electorale difuzate la TV in a doua saptamana de campanie

Partidul Romania Unita a avut cele mai multe clipuri electorale difuzate la TV in a doua saptamana de campanie, respectiv 206, fiind urmat de Partidul Social Democrat, cu 146 de clipuri, cele doua formatiuni inversandu-si pozitiile in topul mesajelor electorale, comparativ cu prima saptamana de la inceperea campaniei, potrivit unei monitorizari mediaTRUST si News. ro pentru perioada 18 - 24 noiembrie.

Lista parlamentarilor chiulangii. Sebastian Ghita se afla printre politicienii cu cele mai multe absente nemotivate in septembrie

Deputatii Sebastian Ghita, Marin Almajanu si Nicolae Paun se afla printre parlamentarii cu cele mai multe absente nemotivate la sedintele parlamentare pe luna septembrie, potrivit unei note discutate, luni, in sedinta Biroului permanent al Camerei.

Monitorizare: PRU si PSD au cele mai multe clipuri electorale difuzate la televizor

Partidul Romania Unita PRU) si PSD conduc in topul partidelor cu cele mai multe clipuri electorale difuzate la televizor, arata o monitorizare realizata de agentiile MediaTrust si News. ro.

Atentie cum circulati! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata un cod galben de ceata pentru 11 judete, in care vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri .

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru cinci judete, in care vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

VIDEO Manifestatii cu mai multe sute de mii de oameni in Seul. Protestele contra presedintei coreene au ajuns in a cincea saptamana

Sute de mii de persoane s-au adunat sambata in centrul Seulului pentru a cincea saptamana de proteste impotriva presedintei Park geun-hye in cea mai lunga serie de demonstratii din tara de la miscare pentru democratizarea Coreii de Sud din 1987, transmite Reuters.

Cod galben de ceata prelungit in mai multe judete. Meteorologii au emis atentionari si pentru alte zone

Meteorologii au prelungit sambata codul galben de ceata pentru noua dintre judetele atentionate si au extins alerta si pentru alte doua judete: Maramures si Buzau. In aceste zone, vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )