Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTO + VIDEO. Explozie intr-o parcare din Liege. Mai multe cladiri au fost avariate, iar autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Explozie intr-o parcare din Liege. Mai multe cladiri au fost avariate, iar autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului

O masina a explodat, duminica seara, intr-o parcare din Liege, incident care a paralizat o parte a centrului orasului belgian Liege, au anuntat autoritatile, precizand ca mai multe persoane au fost evacuate. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Atac armat la Universitatea din Ohio. Sunt cel putin opt raniti, dintre care unul in stare critica. Agresorul a fost impuscat mortal

Un individ inarmat a patruns in campusul Universitatii din Ohio si a deschis focul, informeaza luni presa din SUA.

Un jucator de RENUME al Barcelonei, implict intr-un ACCIDENT rutier. Fotbalistul, la un pas sa piarda meciul contra celor de la Real Societad (FOTO + VIDEO)

Neymar a fost implicat intr-un accident rutier. Atacantul Barcelonei a fost protagonistul unui mic incident in trafic chiar in ziua in care echipa sa are meci, informeaza Marca. Neymar se.

Atac armat intr-un centru pentru misionari din Franta: O femeie a fost ucisa. Suspectul este cautat de politie(FOTO, VIDEO)

Un atac armat a fost comis in noaptea de joi spre vineri intr-un centru pentru misionari pensionati din Franta. Un barbat mascat a intrat in institutia din Montferrier-sur-Lez si a ucis o.

Mos Craciun, INTERZIS in gradinite: Un inspector a hotarat sa nu se mai organizeze serbari si roaga parintii sa nu faca presiuni asupra cadrelor didactice (FOTO, VIDEO)

Serbarile de Craciun, interzise in gradinite. Masura uluitoare ar fi fost dictata de inspectorul general din ministerul Euducatiei, Viorica Preda, potrivit unui document care circula pe retelele de.

DRAMA si DOLIU: Vechiul taraf din Clejani urmarit de un BLESTEM NEMILOS! Vezi cu ce CLIPE GRELE se confrunta acestia (FOTO-VIDEO)

Vechiul taraf din Clejani trece prin clipe cumplite dupa ce in doar cativa ani alti 5 membri ai formatiei au murit, anunta Wowbiz. Moartea cumnatului lui Ionita de la Clejani,nu este.

Scene socant de asemanatoare cu cele din Colectiv, intr-un club din Ucraina: Localul in care se aflau 250 de persoane a ars in totalitate. Zeci de oameni, raniti (VIDEO)

O tragedie asemanatoare cu cea din Colectiv a fost pe punctul de a se produce intr-un club din Ucraina, informeaza 112. international. 250 de persoane se aflau in clubul Mi100 din orasul vestic Liov,.

Autoritatile romane, acuzate de NEPASARE! Un roman, uitat de 19 luni intr-o inchisorare din Turcia, risca ani grei de puscarie din cauza unei ERORI

Un sofer de tir roman are probleme cu legea in Turcia. Barbatul risca sa petreaca ani grei dupa gratii din cauza unei situatii in care statul roman a ramas nepasator. Gheorghe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )