Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analisti economici: Taxa pe stalp afecteaza din ce in ce mai mult afaceri

B1 B1,
Analisti economici: Taxa pe stalp afecteaza din ce in ce mai mult afaceri

Taxa pe stalp afecteaza din ce in ce mai mult afaceri. Spre exemplu, cei care vor sa-si amenajeze birourile insa nu au un act de proprietate asupra terenurilor, sunt nevoiti sa plateasca si taxa de stalp. continuă pe B1

Analisti economici: Taxa pe stalp afecteaza din ce in ce mai multe afaceri

Taxa pe stalp afecteaza din ce in ce mai mult afaceri. Spre exemplu, cei care vor sa-si amenajeze birourile insa nu au un act de proprietate asupra terenurilor, sunt nevoiti sa plateasca si taxa de stalp.

Victor Ponta: Sprijinul pe care Romania l-a acordat Ucrainei, mai mult sau mai putin fatis, a fost evident

Intr-un interviu acordat Radio China International, la finalul vizitei oficiale la Beijing, premierul Victor Ponta a declarat despre sprijinul acordat de Romania Ucrainei mai mult sau mai putin fatis, a fost evident.

Victor Ponta: Sprijinul pe care Romania l-a acordat Ucrainei, mai mult sau mai putin fatis, a fost evident

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-un interviu acordat Radio China International, la finalul vizitei oficiale la Beijing, ca sprijinul acordat de Romania Ucrainei, mai mult sau mai putin fatis, a fost evident. Intrebat care este pozitia Romaniei fata de criza din Ucraina, primul ministru a raspuns: Romania a fost destul de solidara si responsabila alaturandu-se pozitiilor Uniunii Europene si Statelor Unite ale Americii, pozitii care au vrut sa arate dorinta de a asigura dreptul Ucrainei, drept avut de oricare tara din Europa si din lume, privind inviolabilitatea frontierelor, a respectarii teritoriului national.

Romania va cheltui cu 5% mai mult in fiecare an pentru infrastructura pana in 2025 - RAPORT

Romania va cheltui cu 5% mai mult in fiecare an pentru infrastructura pana in 2025, pana la suma de 30 de miliarde de dolari, cresterea fiind mai mare ca cea din statele occidentale, dar mai mica decat tendinta lanivel global, arata un raport realizat de PwC si Oxford Economics.

UPDATE BCE a decis: bancile comerciale vor plati mai mult pentru a plasa fondurile in exces pe care le detin. E drept, nici pana acum nu se inghesiua aproape nimeni sa depuna

Banca Centrala Europeana BCE) a redus, joi, dobanda de politica monetara in zona euro la nivelul de 0,05%, un nou minim istoric, de la nivelul de 0,15%, potrivit comunicatului BCE publicat joi. De asemenea, BCE a redus facilitatea de depozit pana la minus 0,20%,anterior fusese minus 0,10%), ceea ce inseamna ca bancile comerciale vor plati mai mult pentru a plasa la BCE fondurile in exces pe care le detin, chiar daca inghesuiala nu era nici pana acum prea mare. Decizia BCE nu a reprezentat o surpriza, dar arata mai degraba un soi de disperare, cred analistii.

Kaspersky Lab: Piata locala de solutii de securitate se bazeaza tot mai mult pe segmentul B2B

Piata locala de solutii de securitate antivirus incepe sa se bazeze tot mai mult pe segmentul B2B, asta deoarece tot mai multe firme opteaza sa protejeze confidentialitatea datelor cu care opereaza, sustin expertii Kaspersky Lab Romania, reprezentanta.

VIDEO Un jaf care nu a durat mai mult de 40 de secunde a avut loc la o agentie a Bancii Transilvania din Brasov

Un jaf care nu a durat mai mult de 40 de secunde a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, la o agentie a Bancii Transilvania din cartierul Racadau din Brasov. Hotii au patruns in interiorul institutiei de credit in jurul orei 3,00 si au furat o cutie de valori in care se aflau circa 50. 000 de euro. Suma sustrasa este asigurata. Agentia este dotata cu camere de supraveghere, beneficiind de asistenta din partea unei firme de paza. In acest moment agetia Agentia BT Racadau este deschisa, la dispozitia clientilor, au declarat pentru HotNews. ro oficialii bancii.

Tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de Rusia

Locuitorii tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de actiunile Moscovei, pe fondul conflictului din Ucraina si al fricii istorice fata de vecinul lor de la rasarit.

Ioan Rus continua minciuna! Autostrada Pitesti - Sibiu nu costa mai mult de 1.8 miliarde EUR!

In urma cu aproape un an publicam in Capital un calcul al costului constructiei autostrazii Sibiu Pitesti, bazat pe Standardele de Cost ale CNADNR. Absolut nimic complicat, ci doar pura aritmetica, bazata pe documentele oficiale ale CNADNR. Din pacate actuala guvernare, intai prin vocea lui Victor Ponta si portavocea Dan Sova, iar mai nou prin vocea lui Ioan Rus, minte de doi ani ca autostrada Sibiu Pitesti ar costa multe miliarde de euro. Cate? Nici ei nu mai stiu cat sa minta. De la un interviu la altul suma variaza oricat intre 3 si 6 miliarde de euro. Fundament? Niciunul! Doar principiul transpartinic, valabil de la o guvernare la alta, ca minciuna repetata de suficient de multe ori devine pana la urma adevar.

Iasi-Ungheni. Conducta sperantei, nimic mai mult

Deocamdata, proiectul conductei Iasi-Ungheni este nerentabil si, pe termen scurt si poate chiar mediu), inutil pentru Republica Moldova. Pentru vitrina electorala a ambelor guverne, de la Chisinau si Bucuresti, obiectivul a fost indeplinit. Din punct de vedere al utilitatii, insa, greul abia urmeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )