Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de Rusia

România Liberă România Liberă,
Tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de Rusia

Locuitorii tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de actiunile Moscovei, pe fondul conflictului din Ucraina si al fricii istorice fata de vecinul lor de la rasarit. continuă pe România Liberă

McDonalds o duce tot mai greu in Rusia

Lantul american de restaurante McDonalds o duce tot mai greu in Rusia dupa ce Agentia pentru Protectia Consumatorului din Rusia a inchis temporar 12 restaurante, iar populatia a inceput sa se intoarca impotriva companiei americane, pe fondul tensiunilor dintre Moscova si tarile din Vest.

Tot mai multi politisti reclama intentia unor cetateni de a-i mitui

Tot mai multi politisti refuza sa ia mita si, mai mult, sesizeaza Directia Generala Anticoruptie. Marti, inca doi agenti de politie din judetele Iasi, respectiv Vrancea au refuzat categoric sa se lase mituiti , informeaza DGA.

Romania va cheltui cu 5% mai mult in fiecare an pentru infrastructura pana in 2025 - RAPORT

Romania va cheltui cu 5% mai mult in fiecare an pentru infrastructura pana in 2025, pana la suma de 30 de miliarde de dolari, cresterea fiind mai mare ca cea din statele occidentale, dar mai mica decat tendinta lanivel global, arata un raport realizat de PwC si Oxford Economics.

Panica si teama istorica in tarile baltice si Polonia: locuitorii fostelor republici sovietice se mobilieaza pentru a infrunta actiunea Rusiei in Ucraina

Actiunea Rusiei in Ucraina starneste panica si teama locuitorilor din fostele republici sovietice cu o zi inaintea unei vizite in Estonia a presedintelui Barack Obama.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )