Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANALISTII PRECONIZEAZA: Razboiul comercial SUA-China va tine cel putin pana in 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALISTII PRECONIZEAZA: Razboiul comercial SUA-China va tine cel putin pana in 2021

Mohamed El-Erian, strateg Allianz: Chinezii au gresit strategic nefacand concesii la inceputul negocierilor China a realizat o greseala strategica fundamentala nefacand concesii la inceputul negocierilor comerciale cu Statele Unite, precum Mexicul si Canada in negocierile pentru noul NAFTA, iar acum atat Beijingul, cat si Washingtonul s-au izolat politic ajungand intr-o pozitie din care este mult mai dificil sa ajunga la un tratat comercial bilateral, considera Mohamed El-Erian, strateg-sef la Allianz. continuă pe Ziarul Bursa

Omul lui Mugur Isarescu recomanda inghetarea salariilor cel putin 2 ani. Ce se va intampla cu bugetarii

Lucian Croitoru, omul lui Mugur Isarescu, recomanda inghetarea salariilor cel putin 2 ani, pentru a evita intrarea Romaniei in recesiune. Ce se va intampla cu bugetarii? Omul lui Mugur Isarescu recomanda inghetarea salariilor cel putin 2 ani Lucian Croitoru, consilier pe probleme de politica monetara al guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, recomanda inghetarea salariilor cel putin .

La 70 de ani, arata ca la 20, iar secretul ei este cel putin socant

Nora Williams a implinit de curand 70 de ani, dar este imposibil sa-i ghicesti varsta daca ai intalni-o pe strada. Ea se lauda ca are corpul de la 20 de ani, iar trucurile din spate nu au implicat operatii estetice. in cazul in care ti-ai dorit vreodata sa arati bine la batranete si sa te .

Accident aerian cumplit pe insula Mallorca, dupa ce un elicopter si un avion s-au ciocnit. Cel putin sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un elicopter si un avion de mici dimensiuni s-au ciocnit, in insula Mallorca, localizata in partea de vest a Marii Mediterane. Trei oameni au fost confirmati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )