Libnet.ro
UNICEF

13:00

ANALIZA. Care este cea mai mare FRICA a lui Vladimir Putin in aceste momente

Antena3 Antena3,
ANALIZA. Care este cea mai mare FRICA a lui Vladimir Putin in aceste momente

Lui Vladimir Putin ii este frica de NATO, iar explicatia este mai simpla decat ne-am fi imaginat: geografia. Atunci cand Razboiul Rece era la apogeu, puterea URSS-ului si a aliatilor Pactului de la Varsovia. continuă pe Antena3

Palatul Parlamentului - cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume - se numara printre cele sapte minuni arhitecturale necunoscute

Palatul Parlamentului, cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume, se numara printre cele sapte minuni arhitecturale necunoscute, intr-un top realizat de bbc. com. Cladirea este atat.

VIDEO: Premii de 110.000 de dolari pentru cea mai mare Liga de Counter Strike din lume formata in Romania

PGL, divizia de sporturi electronice a ComputerGames. ro, a format oficial cea mai mare liga de Counter Strike din lume numita - CS:GO Championship Series CCS). Sezonul de debut al Ligii va fi dotat cu premii in valoare totala de 110,000 USD, Marea Finala urmand sa se desfasoare, in cadrul DreamHack Bucharest 2015 24 26 aprilie, Sala Polivalenta) .

Cea mai mare si costisitoare cladire administrativa din lume. Palatul Parlamentului, intr-un top al minunilor arhitecturale necunoscute

Palatul Parlamentului, cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume, a fost inclus in topul celor sapte minuni arhitecturale necunoscute realizat de BBC News. Construita in timpul.

Civic Type R debuteaza la Geneva cu cea mai mare viteza de top din clasa: 270 km/h

Cel mai puternic derivat al gamei Civic va debuta oficial in cadrului Salonului Auto de la Geneva promovand o aerodinamica extrem de avansata, capabila sa permita noului model sa atinga cea mai mare viteza de top din segment.

Deschiderea bancilor spre negociere individuala este mult mai mare

Deputatul PNL Andreea Paul sustine ca, dupa o noua vizita efectuata ieri la o banca, insotind o persoana creditata in franci elvetieni, a constatat ca deschiderea spre negociere individuala este mult mai mare decat acum o saptamana, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Diferentele dintre un produs resigilat, unul refurbished si unul second hand. Care este cea mai convenabila solutie

Am tot auzit in ultima vreme despre o popularizare a produselor resigilate, despre faptul ca se vand foarte bine datorita unui pret mai bun, dar de cele mai multe ori se creeaza confuzii intre produsele resigilate si cele refurbished sau second hand. Care este totusi diferenta dintre cele trei tipuri de produse?.

Stiti cum arata cea mai mare specie de scoica din Romania? Daca nu, o puteti vedea ca exponatul lunii la Muzeul de Stiintele Naturii din Galati

Cunoscuta si sub numele de scoica gigant chinezeasca sau scoica de mlastina, este o specie originara din bazinul fluviului Yangtze, China si a fost introdusa accidental in Romania de catre om, in perioada 1959 - 1965, odata cu speciile fitofage de crap chinezesc importate din China.

Usain Bolt a anuntat cand se va retrage din activitate - Ce isi mai propune sportivul

In varsta de 28 de ani, Usain Bolt a anuntat data cand se va retrage, sportivul urmand sa mai concureze pana in 2017. Alergatorul din Jamaica a spus si care este cea mai mare dorinta a sa: sa coboare sub 19 secunde in proba de 200 de metri.

Bistrita are cel mai mare buget de pana acum, pe ce merg banii?

Joi, Consiliul Local va vota bugetul municipiului Bistrita, care, potrivit edilului este cel mai mare de pana acum, ajungand la aproape 50 de milioane de euro. Printre investitiile pe care le pregateste primaria se numara amenajarea unor strazi, modernizarea strandului municipal, construirea podului Berariei, amenajarea locuintelor sociale in Viisoara si construirea a doua parcari etajate.

Procurorii cer pedeapsa mai mare pentru Miron Mitrea

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea este asteptat, vineri, la Curtea Suprema unde magistrati vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care este judecat pentru coruptie. Procurorii cer o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2445 seconds )