Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANALIZA ZEROHEDGE Cine a pierdut Marea Britanie? Marea Britanie!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA ZEROHEDGE Cine a pierdut Marea Britanie? Marea Britanie!

Incertitudinea este la cote maxime in Marea Britanie in aceste zile, insa analistii sustin ca este destul de probabil ca 2019 sa fie anul in care Brexitul va ajunge la o finalitate, in sfarsit. Majoritatea cetatenilor din Marea Britanie vor fi probabil usurati sa puna capat acestei agonii aparent nesfarsite, in timp ce majoritatea liderilor europeni vor fi probabil bucurosi sa nu fie nevoiti sa argumenteze iar asupra unei alte amanari. Dar intrebarile vor ramane. continuă pe Ziarul Bursa

Brexit. Ce trebuie sa faca romanii din Marea Britanie

Brexit reprezinta un motiv serios de ingrijorare pentru romanii din Marea Britanie, care se tem pentru statutul lor dupa ce Marea Britanie va iesi din UE. Romanii din Marea Britanie pot acum sa se.

Brexit. Ce trebuie sa faca romanii din Marea Britanie

Brexit-ul a ajuns motiv de campanie electorala in Marea Britanie, dar si motiv de ingrijorare pentru romanii din comunitate. Mai ales ca ultimele discutii dintre Marea Britanie si UE au adus in discutie chiar si un Brexit fara acord.

Iranul dezvolta rachete balistice cu capacitate nucleara, acuza Germania, Marea Britanie si Franta

Iranul dezvolta rachete balistice cu capacitate nucleara, incalcand o rezolutie a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite, au afirmat Germania, Marea Britanie si Franta, intr-o scrisoare comuna adresata secretarului general al ONU, potrivit AFP.

Partidul Conservator vrea sa introduca vizele electronice asemanatoare cu cele din SUA pentru cetatenii UE care vor sa intre in Marea Britanie dupa Brexit

Cetatenii UE vor trebui sa aplice pentru viza in stilul SUA, pentru a intra in Marea Britanie dupa Brexit, potrivit unor noi planuri intocmite de catre ministrul britanic de Interne, Priti Patel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )