Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ana-Maria Patru, fost presedinte AEP, achitata definitiv intr-un dosar in care a fost acuata de DNA de trafic de influenta si spalarea banilor

B1 B1,
Ana-Maria Patru, fost presedinte AEP, achitata definitiv intr-un dosar in care a fost acuata de DNA de trafic de influenta si spalarea banilor

Ana-Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), a fost achitata definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DNA pentru. continuă pe B1

Fosta sefa a AEP, Ana Maria-Patru, achitata definitiv pentru trafic de influenta

Ana-Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente, a fost trimisa in judecata de catre DNA pentru trafic de influenta si spalarea banilor. Curtea de Apel Bucuresti a respins apelurile in acest dosar si a mentinut decizia de achitare a Tribunalului Bucuresti, din luna ianuarie.

Fosta sefa a AEP, achitata definitiv in dosarul in care era acuzata de trafic de influenta

Fosta presedinta a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana-Maria Patru, a fost achitata definit.

Fosta sefa a AEP Ana-Maria Patru, achitata definitiv in dosarul de trafic de influenta

Ana-Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), a fost achitata definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta si spalarea banilor, fiind acuzata ca a primit 275. 000 euro de la o firma pentru a-i asigura castigarea unor contracte din bani publici.

Fosta sefa a AEP Ana-Maria Patru, achitata definitiv pentru trafic de influenta

Ana-Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), a fost achitata definitiv astazi de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta si spalarea banilor, fiind acuzata ca a primit 275. 000 euro de la o firma pentru a-i asigura castigarea unor contracte din bani publici.

Manifestatii post-alegeri in Kirgizstan. Protestatarii au invadat sediile mai multor institutii publice, au eliberat un fost presedinte si au desemnat un procuror general in exercitiu (VIDEO)

Manifestantii care protestau fata de rezultatele alegerilor parlamentare in Kirghizstan, marti, au intrat in sediile mai multor institutii publice, eliberand un fost presedinte din custodia autoritatilor, po.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )