Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fosta sefa a AEP, Ana Maria-Patru, achitata definitiv pentru trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Fosta sefa a AEP, Ana Maria-Patru, achitata definitiv pentru trafic de influenta

Ana-Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente, a fost trimisa in judecata de catre DNA pentru trafic de influenta si spalarea banilor. Curtea de Apel Bucuresti a respins apelurile in acest dosar si a mentinut decizia de achitare a Tribunalului Bucuresti, din luna ianuarie. continuă pe Antena3

Fosta sefa a AEP Ana-Maria Patru, achitata definitiv in dosarul de trafic de influenta

Ana-Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), a fost achitata definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta si spalarea banilor, fiind acuzata ca a primit 275. 000 euro de la o firma pentru a-i asigura castigarea unor contracte din bani publici.

Fosta sefa a AEP Ana-Maria Patru, achitata definitiv pentru trafic de influenta

Ana-Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), a fost achitata definitiv astazi de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta si spalarea banilor, fiind acuzata ca a primit 275. 000 euro de la o firma pentru a-i asigura castigarea unor contracte din bani publici.

Fosta sefa a AEP, achitata definitiv in dosarul in care era acuzata de trafic de influenta

Fosta presedinta a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana-Maria Patru, a fost achitata definit.

Ana-Maria Patru, fost presedinte AEP, achitata definitiv intr-un dosar in care a fost acuata de DNA de trafic de influenta si spalarea banilor

Ana-Maria Patru, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), a fost achitata definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DNA pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )