Libnet.ro
UNICEF

09:15

Anca Pop a lansat clip ultrasexy pentru cluburile din Ibiza

ADPM ADPM,
Anca Pop a lansat clip ultrasexy pentru cluburile din Ibiza

Piesa Loco Poco, considerata de polonezi si de spanioli drept cea mai fierbinte piesa dance a verii, se asculta acum si in cluburile din Ibiza. Un nou remix, ce poarta semnatura producatorului Check Point, a fost lansat de curand, iar odata cu acesta si un video foarte sexy, filmat la Cannes in luna mai. continuă pe ADPM

Anca Pop a devenit hit in Spania cu Loco Poco

Anca Pop se bucura de succes, mai nou, si in Europa. Dupa ce a cucerit China si Japonia cu piesele si show-urile sale concept, artista din Romania are parte acum de faima in centrul si vestul Europei.

Cursuri de prim ajutor pentru drogatii din cluburi

48 de barmani, ospatari, agenti de securitate, manageri si hostess au luat parte la cursuri de prim ajutor pentru a invata cum sa reactioneze daca celor care se drogheaza si vin in cluburi vara li se face rau.

Macron, doua avertismente pentru statele din estul Europei: muncitorii detasati si respectarea valorilor europene

Emmanuel Macron a lansat doua avertismente la adresa statelor din estul Europei pe doua teme diferite. Primul e legat de respectarea valorilor europene, iar Macron a avertizat unii lideri europeni ca abandoneaza principiile si intorc spatele UE. Solutia? Dialog si decizii concrete. Al doilea avertisment e legat de muncitorii detasati din tarile din est in tarile vestice pe salarii mai mici, ceea ce ar insemna ca muncitorii din vechea Europa isi pierd locurile de munca.

Vesti bune pentru bucurestenii din sectorul 3: circa 4.000 de apartamete vor fi reabilitate GRATUIT

Un numar de 10 proiecte, in valoare totala de aproximativ 93 de milioane de lei, avand ca obiectiv cresterea eficientei energetice pentru 67 de cladiri 3. 761 de apartamente) rezidentiale din sectorul 3 al Capitalei, au primit finantare prin Programul.

Primul tradator propus pentru excluderea din partid: Nu am gasit niciun temei pentru care sa demitem un guvern pus tot de noi

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri dupa votul motiunii de cenzura, ca va propune excluderea deputatului Remus Borza din partidul ALDE. O sa propun sa il.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )