Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ancheta interna in departamentul de achizitii din Ministerul Sanatatii. Nelu Tataru: Maine am organizat o comisie, pentru a evalua contractul privind mastile destinate persoanelor defavorizate (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta interna in departamentul de achizitii din Ministerul Sanatatii. Nelu Tataru: Maine am organizat o comisie, pentru a evalua contractul privind mastile destinate persoanelor defavorizate (VIDEO)

Ministerul Nelu Tataru a anuntat ca, joi, demareaza o ancheta la nivelul departamentului de achizitii din cadrul Ministerului Sanatatii si la comisia care a gestionat cumpararea mastilor destinate. continuă pe B1

EXCLUSIV Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat ce presupune ventilatia mecanica invaziva, dar si cate paturi sunt in sectiile ATI pentru bolnavii de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru a explicat in aceasta seara ce presupune ventilatia invaziva in cazul unui pacient bolnav de COVID-19. Totodata, el a detaliat si cate, dintre persoanele testate pozitiv cu.

Ruptura intre Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei in privinta deschiderii noului an scolar

Ministerul Sanatatii a publicat in 18 august un proiect de Ordin comun al ministerelor Sanatatii si Educatiei. in 28 august apare in MOf ordinul 1456 din 25 august, emis doar de ministerul Sanatatii, privind Normele de igiena ce trebuie respectate dupa inceperea anului scolar. Dna ministru a Educatiei a declarat ca ministerul sau se ocupa doar de procesul educativ.

La ce trebuie sa ne asteptam cand intram intr-un restaurant Masurile decise de Ministerul Economiei si Ministerul Sanatatii

Ministerul Economiei, Ministerul Sanatatii si Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au emis, cu o intarziere de cel putin o zi, Ordinul pentru aprobarea Normei privind stabilirea masurilor necesare pentru redeschiderea restaurantelor. Ordinul trebuia emis deja, avand in vedere ca restaurantele s-au redeschis marti, 1 septembrie, insa Ministerul Sanatatii a intarziat semnarea acestuia. Ordinul prevede masurile pe care trebuie sa le ia operatorii economici pentru protejarea clientilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )