Libnet.ro
UNICEF

06:15

Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Playtech Playtech,
Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a indicat unui politist, pentru linistea sa sufleteasca, unde ar fi cadavrul Luizei, fapt pentru care, probabil, vazandu-l ca in sfarsit coopereaza, anchetatorii ii fac toate poftele. Ce le-a cerut criminalul din Caracal? Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis si ars doua tinere, pe . continuă pe Playtech

Noi descoperiri in Casa groazei. Ce au gasit anchetatorii in locuinta lui Gheorghe Dinca

Criminalistii care faccercetari in locuinta lui Gheorghe Dinca au gasit mai multe haine de dama si urme de sange pe lenjerie si pantaloni care ii apartin lui Gheorghe Dinca. Cu toate acestea, nu.

Cum l-au facut anchetatorii pe Gheorghe Dinca sa recunoasca unde a dus cadavrele. Asa a cedat

Anchetatorii au gasit oseminte in locul in care Gheorghe Dinca sustine ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie a acestui an. Ramasitele au fost descoperite pe un camp de langa o padure la 5 kilometri de Caracal, aflata aproape de casa lui Dinca. Cum l-au convins oamenii legii pe criminal sa .

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

UPDATE: Anchetatorii s-au intors la casa lui Gheorghe Dinca pentru a cincea zi de perchezitii Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei

Anchetatorii s-au intors marti dimineata, la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, pentru a cincea zi de perchezitii. Cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a fost adus si el la perchezitii. 13 Avocatul familiei Luizei: Dinca este sfatuit de cineva. Vrea inchiderea cazului cu doua victimeUPDATE 10. 03 Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei.

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca. Dezvaluirile soc facute de avocatul familiei Luizei

Avocatul familiei Luizei face o noua dezvaluire soc. La perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca ar fi fost gasite un aparat foto si un laptop. Deocamdata sunt analizate doar telefoanele care au fost.

A patra zi de cercetari in casa lui Gheorghe Dinca. Ce cauta anchetatorii

Anchetatori au reluat luni cercetarile in casa suspectului crimelor din Caracal, verificarile fiind demarate luni in prezenta lui Gheorghe Dinca.

Anchetatorii continua cercetarile la locul crimei, in prezenta lui Gheorghe Dinca

DIICOT - structura centrala si specialistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei au reluat cercetarile la fata locului, sambata, 3 august 2019. La Caracal, la locul crimei, se afla si principalul suspect, Gheorghe Dinca.

Perchezitie informatica in cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dinca

In cursul zilei de marti, la Caracal, va avea lor o perchezitie informatica in cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca pe cine a sunat Gheorghe Dinca, cine l-a sunat,.

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )