Libnet.ro
UNICEF

12:30

Anchor investeste 50 de mil. euro in modernizarea celor mai vechi malluri din tara: Bucuresti Mall si Plaza Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Anchor investeste 50 de mil. euro in modernizarea celor mai vechi malluri din tara: Bucuresti Mall si Plaza Romania

Anchor Grup, proprietarul Bucuresti Mall si Plaza Romania, investeste aproximativ 50 de milioane de euro in reamenajarea si reconfigurarea celor doua centre comerciale, au afirmat oficialii companiei intr-o conferinta de presa. continuă pe Wall-Street Ro

50 milioane euro pentru reamenajarea Bucuresti Mall si Plaza Mall

Investitorul turc Anchor Grup va investi 50 milioane euro in reamenajarea celor doua centre comerciale pe care le detine in Capitala, dupa cum a anuntat, ieri, Ali Ergun Ergen, CEO al companiei.

Topul celor mai valoaroase marci auto din lume in 2012. Honda scade cel mai mult, Kia intra pentru prima data in clasament

Topul celor mai valoroase marci auto din lume, realizat de Interbrand, confirma aceleasi trei marci pe primele trei locuri, Toyota, Mercedes-Benz si BMW, insa cifrele interesante sunt mai jos in clasament. Honda are cel mai puternic declin fata de 2011, Nissan cea mai mare crestere, iar Kia intra pentru prima data in top, in fata .

Cum trebuie sa arate cosul tau atunci cand mergi la cumparaturi. Topul celor mai sanatoase alimente

Revista Time a alcatuit un top al celor mai sanatoase alimente ale tuturor timpurilor. Nenumarate organizatii care activeaza in domeniul sanatatii indeamna dintotdeauna la un regim alimentar cat mai.

Obama - Romney, prima confruntare in lupta pentru Casa Alba. Dezbaterea va fi urmarita de peste 50 mil. telespectatori

Presedintele american, Barack Obama, il va infrunta, miercuri seara, pe adversarul sau republican, Mitt Romney, in prima din cele trei dezbateri prezidensiale. Potrivit ultimelor sondaje, Barack Obama ar primi 50% din intentiile de vot daca alegerile.

Sorin Oprescu: Fiecare sector cheltuieste 22 mil. euro pe an pentru curatenie; vrem licitatie internationala

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat miercuri, la Comisia de industrii a Camerei, ca fiecare sector cheltuieste anual 22 milioane de euro pentru serviciile de salubrizare, el aratand ca doreste ca PMB sa organizeze o licitatie internationala, serviciile viitorului operator fiind decontate ulterior de sectoare, transmite Mediafax.

Diaconescu: Luni vin cu 3 mil. euro, in saci, pentru salariile angajatilor Oltchim

Dan Diaconescu a declarat ca va aduce luni trei milioane de euro, in saci, pentru plata salariilor angajatilor Oltchim Ramnicu Valcea OLT) si ca a prezentat OPSPI o varianta de finantare a companiei cu 91 milioane dolari, cu sprijinul.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )