Libnet.ro
UNICEF

19:30

Topul celor mai valoaroase marci auto din lume in 2012. Honda scade cel mai mult, Kia intra pentru prima data in clasament

Hotnews Hotnews,
Topul celor mai valoaroase marci auto din lume in 2012. Honda scade cel mai mult, Kia intra pentru prima data in clasament

Topul celor mai valoroase marci auto din lume, realizat de Interbrand, confirma aceleasi trei marci pe primele trei locuri, Toyota, Mercedes-Benz si BMW, insa cifrele interesante sunt mai jos in clasament. Honda are cel mai puternic declin fata de 2011, Nissan cea mai mare crestere, iar Kia intra pentru prima data in top, in fata . continuă pe Hotnews

Topul celor mai bine educate tari din lume

Numarul persoanelor cu studii superioare a urcat constant in perioada recesiunii, releva un raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economie OECD), citat de MarketWatch . Cu un procent de 2% din PIB alocat invatamantului fata de 6-8%.

Marea Neagra ademeneste cele mai mari companii petroliere din lume cu cele peste 180 de miliarde de metri cubi de gaze

Cu peste 80 de miliarde metri cubi de gaze in partea romaneasca si cu peste 20 de miliarde mai mult in zona Bulgariei, Marea Neagra atrage cele mai mari companii petroliere din lume sa ii foreze apele. in.

Secvential: Topul tepelor, fraudelor si al escrocilor din istoria Romaniei pana in prezent

In editia de duminica a emisiunii Secvential de la Antena 3, Adrian Ursu alcatuieste, alaturi de invitatii sai din platou, topul celor mai mari tepe si al celor mai cumplite inselatorii din Romania.

Simbolul revolutiei industriale franceze, pus la pamant de criza. Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei, considerate un simbol al revolutiei industriale franceze. Ca.

Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale din Franta

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei. Ca urmare, peste 600 de angajati isi vor pierde locurile de.

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

Multa vreme s-a vehiculat ideea ca cele mai scumpe orase din lume sunt metropolele New York, Londra, Tokio, Paris, scrie economica. net Intr-adevar, aceste metropole au preturi piperate, dar putina lume a luat in calcul faptul ca in locuri izolate, greu accesibile, cu populatie putina si saraca, preturile marfurilor ar putea depasi orasele bine aprovizionate si bine interconectate cu intreaga retea comerciala a lumii, scrie oligarh. md. Rusii pretind ca orasul cu cele mai ridicate preturi din .

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

Handbalul din Franta, zguduit de un scandal cu meciuri aranjate: Unul dintre cei mai buni handbalisti din lume, plus alte zeci de persoane, dupa gratii

Lumea handbalului din Franta se afla in stare de soc in prezent, din cauza unui scandal privind meciuri aranjate. Astfel, noua jucatori au fost retinuti duminica, alaturi de alte 8 persoane, fiind suspectate.

Topul tepelor, azi, la Secvential

Duminica, la Secvential cu Adrian Ursu se face topul celor mai mari tepe, celor mai cumplite inselatorii si celor mai iscusiti escroci, de la ora 17. 00, la Antena 3.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )